Header Ads


«Μην πάτε Τρίπολη, προστατεύστε την ΑΕΚ!» - Έκκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τους οπαδούς ενόψει Αστέρα!

«Μην πάτε Τρίπολη, προστατεύστε την ΑΕΚ!» - Έκκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τους οπαδούς ενόψει Αστέρα!


Ανακοίνωση έκκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τους οπαδούς - Δεν έδωσε θύρα ο Αστέρας παρά το επίσημο αίτημα της ΑΕΚ

Ανακοίνωση με την οποία απευθύνει έκκληση στους οπαδούς της να μην προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το «Θ. Κολοκοτρώνης», όπου θα διεξαχθεί η κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, εξέδωσε η ΑΕΚ!




Έκκληση στον κόσμο της ομάδας να μην προσπαθήσει να προσεγγίσει το «Θ. Κολοκοτρώνης», όπου θα διεξαχθεί η κυριακάτικη αναμέτρηση (6/11, 20:30) με τον Αστέρα Τρίπολης, και να προστατεύσει την ΑΕΚ από οποιονδήποτε πιθανό κίνδυνο, απευθύνει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως αιτήθηκε το άνοιγμα θύρας και την χορήγηση εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής (6/11) με τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, όπως μας γνωστοποιήθηκε, αποτελεί πάγια επιλογή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης να μην ανταποκρίνεται σε αντίστοιχα αιτήματα.

Πρέπει λοιπόν να πληροφορήσουμε τους φίλους της ομάδας μας πως το δικαίωμα να βρεθούν στο γήπεδο έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης. Δεν θα υπάρχουν απλά εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς, άρα και καμιά δυνατότητα παρουσίας μη κατόχων διαρκείας της γηπεδούχου ομάδας.



Ως εκ τούτου, καλούμε τους φίλους της ΑΕΚ να μην προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι και να προστατεύσουν την ομάδα μας από οποιονδήποτε πιθανό κίνδυνο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.