Header Ads


Κινδυνεύουν με «βαριά καμπάνα» Ολυμπιακός, Καραπαπάς και Βρέντζος!

Κινδυνεύουν με «βαριά καμπάνα» Ολυμπιακός, Καραπαπάς και Βρέντζος!


Με αυτές τις ποινές κινδυνεύουν Καραπαπάς, Βρέντζος και Ολυμπιακός - Με ποια άρθρα έχουν κληθεί σε απολογία..

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι παράγοντές θα έρθουν αντιμέτωποι βαριές «καμπάνες»
Πριν από λίγη ώρα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι Κώστας Καραπαπάς, Γιάννης Βρέντζος και Δημήτρης Αγραφιώτης κλήθηκαν σε απολογία για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Λεωφόρου.




Τα τρία φυσικά πρόσωπα έχουν κληθεί σε απολογία για υβριστική συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύουν με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για διάστημα από 15 ημέρες έως έξι μήνες.

Από… κοντά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός που κινδυνεύει με πρόστιμο έως 90.000 ευρώ, από το ίδιο άρθρο για τη συμπεριφορά του αξιωματούχου της.


Οι δηλώσεις Μαρινάκη


Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη λίγες ώρες μετά το ματς, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για «καραστημένη διαιτησία» και για «στημένη Ομοσπονδία» αναμένεται να μπουν στο μικροσκόπιο των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων της ΕΠΟ που εκτός απρόοπτου, θα ασκήσουν πειθαρχική δίωξη για «εξύβριση και δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων» σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα.



Στο άρθρο 2, της παραγράφου 20α μάλιστα, αναφέρει ότι «επιβαρυντική μορφή δυσφήμησης ή εξύβρισης ή  δυσμενών κρίσεων αποτελεί η δυσφήμιση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, της ΚΕΔ ή των διαιτητών αγώνα με δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις ή κρίσις από πρόσωπα που εμπίπτουν στον παρόντα Κώδικα».

Η υπόθεση θα πάει στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ κινδυνεύει με πρόστιμο από 10.000 έως 50.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.