Header Ads


Σπουδαία δήλωση Αραούχο: «Ο Γκαρσία έπρεπε να είναι ο MVP, όχι εγώ!» (vid)

Σπουδαία δήλωση Αραούχο: «Ο Γκαρσία έπρεπε να είναι ο MVP, όχι εγώ!» (vid)


Νέα σπουδαία αρχηγική δήλωση του Σέρχιο Αραούχο και υπόκλιση στον Λιβάι Γκαρσία!

Ο Σέρχιο Αραούχο παραλαμβάνοντας τον τίτλο του MVP στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι εκείνος που τον άξιζε περισσότερο ήταν ο Λιβάι Γκαρσία και όχι εκείνος.

Η ΑΕΚ παρέμεινε στο κυνήγι του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη που σημείωσε επί του ΠΑΟΚ, με τον Σέρχιο Αραούχο να παραλαμβάνει το βραβείο του MVP από τα χέρια του Ελίασον.




Ο αρχηγός της Ένωσης στις δηλώσεις του τόνισε αρχικά: "Νομίζω από την αρχή ξέραμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Μπήκαμε δυνατά και νομίζω ότι ήμασταν ανώτεροι από την αρχή του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε αυτό που θέλαμε και μας δίνει αυτοπεποίθηση για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι".

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: "Αυτός ο κόσμος το κάθε παιχνίδι το βλέπει σαν να είναι ντέρμπι. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι εξαιρετική. Νιώθω ότι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τους κάνουμε χαρούμενους. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά και τους κάνουμε συνεχώς".



Σε ερώτηση για τον τίτλο του MVP είπε: "Να μην έχω σκοράρει και να βγαίνω MVP. Νομίζω ότι είναι μία έκπληξη. Ίσως θα έπρεπε ο Λιβάι να είναι MVP σήμερα. Είναι αυτός που σκόραρε και βοήθησε την ομάδα. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και κάνει εκπληκτική σεζόν. Ίσως να μην το άξιζα. Γνωρίζω ότι ο κόσμος θέλει να βάζω γκολ, αλλά για μένα το σημαντικό είναι όποιος και να σκοράρει η ομάδα να νικάει".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.