Header Ads


Μεγάλο πλήγμα με Βίντα στην ΑΕΚ!

Μεγάλο πλήγμα με Βίντα στην ΑΕΚ!


Τι έδειξαν οι εξετάσεις - Πόσους αγώνες θα χάσει

Μεγάλο πλήγμα για την ΑΕΚ ενόψει της τελικής ευθείας του πρώτου γύρου καθώς ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος Ντομαγκόι Βίντα υπέστη θλάση στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού.




Άσχημα είναι τα νέα για τον Ντομαγκόι Βίντα, έναν πολύ κομβικό ποδοσφαιριστή για τη σωστή ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ. Ο Κροάτης αμυντικός υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό και θα μείνει -λογικά- εκτός των επόμενων αναμετρήσεων κόντρα στο Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και Ολυμπιακό. Μια πολύ μεγάλη απώλεια σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο για την ομάδα.

Όπως φάνηκε και από την αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Σίμος Μήτογλου θα είναι αυτός που θα αναλάβει να καλύψει το κενό, δίπλα στον Αρόλντ Μουκουντί καθώς ο Καμερουνέζος βολεύεται καλύτερα ως αριστερός στόπερ, όπου θα μπορούσε για παράδειγμα να παίξει ο Γιώργος Τζαβέλλας.



Δεν θα πρέπει ασφαλώς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μετατεθεί ο Μουκουντί δεξιά στο κέντρο της άμυνας για να πάρει θέση δίπλα του ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, ενώ από τη σκέψη του Ματίας Αλμέιδα σίγουρα θα περάσει το ενδεχόμενο και για τη χρησιμοποίηση τριών κεντρικών αμυντικών, όπως στο ξεκίνημα της σεζόν.

Αυτό ενδεχομέβως θα σημάνει και σημαντική διαφοροποίηση στο τακτικό πλάνο, καθώς θα πρέπει να 'θυσιαστεί' κάποιος εκ των μέσων για να βγει τριάδα αποτελούμενη από τους Μουκουντί, Μήτογλου και Τζαβέλλα, εκτός βέβαια αν ως τρίτος στόπερ χρησιμοποιηθεί ένας εκ των Ρότα ή Σιντιμπέ ώστε να μην υπάρξουν σημαντικές αλλαγές προσώπων.



Ο Βίντα θα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια τις επόμενες ημέρες για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη μεθεπόμενη Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά αυτή τη στιγμή ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά ποιες είναι οι πιθανότητες που μπορεί να έχει. Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται ημέρα με την ημέρα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.