Header Ads


Έτοιμος για μεταγραφή ζωής ο Γιώργος Γιακουμάκης!

Έτοιμος για μεταγραφή ζωής ο Γιώργος Γιακουμάκης!


Απογείωση στη καριέρα του Γιώργου Γιακουμάκη μετά το πρώτο του γκολ στο Champions League - Δείτε σε ποιο πρωτάθλημα παίρνει μεταγραφή, δεν θα τελειώσει την χρονιά στη Σέλτικ..

Μόνο βέβαιο δεν θεωρείται πως ο Γιώργος Γιακουμάκης θα ολοκληρώσει την σεζόν στη Σέλτικ αφού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνή φορ από συλλόγους της Premier League και της Bundesliga!




Ο Γιώργος Γιακουμάκης μπορεί να έχει παίξει σε μόλις δύο 90λεπτα στο πρωτάθλημα και ισάριθμες φορές βασικός στο Champions League, αλλά ακόμη και έτσι βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει με αξιοθαύμαστη συνέπεια!

Ο προ διετίας πρώτος σκόρερ της Eredivisie έχει φτάσει τα 25 γκολ στην καριέρα του στην Σέλτικ. Πέρυσι πέτυχε 9 τέρματα σε 16 συμμετοχές στην σκωτσέζικη Premier League, ενώ στην τρέχουσα σεζόν μετρά 6 σε 9 εμφανίσεις. 

Ο «Giakoumagic» δικαιώνει σε κάθε ευκαιρία τον Άγγελο Ποστέκογλου με την εκτελεστική του δεινότητα, πραγματοποιώντας βήματα προς τα εμπρός. Πρόκειται για ένα παιδί που δεν το έβαλε ποτέ κάτω διεκδικώντας το όνειρο του. 



Το γκολ κόντρα στην Σαχτάρ ήταν το πρώτο του στο Champions League γεγονός που ανεβάζει ακόμη περισσότερο τις ποδοσφαιρικές μετοχές του. 

Το συμβόλαιο του Γιώργου Γιακουμάκη εκπνέει το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου να γίνει το μεγάλο «μπαμ».

Ήδη σύλλογοι της αγγλικής Premier League, αλλά και ομάδες της Γερμανίας έχουν χτυπήσει την πόρτα της Σέλτικ που δεν θα έλεγε «όχι» σε μια value πρόταση για τα ταμεία της. 



Από την πλευρά του ο Γιακουμάκης εμφανίζεται ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Γλασκώβη, δίχως αυτό να σημαίνει πως επαναπαύεται στις δάφνες του. 

Ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ δεν έχει κρύψει τις φιλοδοξίες του και μια μεταγραφή στην Premier League δεν θα τον άφηνε ασυγκίνητο!  
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.