Header Ads


Η ατάκα Αλμέιδα σε φίλο της ΑΕΚ μετά τον Λεβαδειακό!

Η ατάκα Αλμέιδα σε φίλο της ΑΕΚ μετά τον Λεβαδειακό!


Δείτε τι απάντησε ο Ματίας Αλμέιδα μετά το Λεβαδειακός-ΑΕΚ σε οπαδό της Ένωσης όταν του ζήτησε νίκη με τον ΠΑΟΚ - Δείχνει πολλά για την φιλοσοφία του..

Η ατάκα του Ματίας Αλμέιδα που δείχνει την φιλοσοφία του




Η ΑΕΚ χθες βράδυ στην Λιβαδειά πήρε την 6η σερί νίκη της έχοντας κερδίσει κατά σειρά Παναιτωλικό, Ιωνικό, Άρη, Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μετά το 0-2 επί του Λεβαδειακού παραμένει στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος στο φινάλε του αγώνα με τον Άρη νίκησε με 1-0 στην Λεωφόρο.

Ο Αλμέιδα αναμενόμενα μετά το ματς στην Λιβαδειά ήταν χαρούμενος και μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, δέχθηκε με χαρά να φωτογραφηθεί με φίλο της ΑΕΚ που ήταν εκεί. 








Ο φίλος της ΑΕΚ του ζήτησε νίκη με ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας, με τον Αλμέιδα πάντως να απαντά χαρακτηριστικά «Πρώτα να χαρούμε την σημερινή (σ.σ χθεσινή) νίκη μας. Μετά ο ΠΑΟΚ. Πρέπει πρώτα να μάθουμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο και να χαιρόμαστε όταν κερδίζουμε. Έτσι πρέπει να γίνεται στο ποδόσφαιρο». 

Και ουσιαστικά ο Αργεντίνος προπονητής της ΑΕΚ έδειξε και την νοοτροπία και την φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο δείχνοντας ότι παίκτες και κόσμος πρέπει να απολαμβάνουν τη νίκη.
    ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.