Header Ads


Οργισμένη ανακοίνωση ΑΕΚ για ΕΣΑΚΕ: «Πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης»

Οργισμένη ανακοίνωση ΑΕΚ για ΕΣΑΚΕ: «Πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης»


Καταγγελία εναντίον ΕΣΑΚΕ για το Περιστέρι - ΑΕΚ, όλα όσα αποκαλύπτει η ΚΑΕ ΑΕΚ 

Η AEK ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο, ότι καταγγέλλει τον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος μετέθεσε την αναμέτρηση Περιστέρι – ΑΕΚ για αύριο (Κυριακή, 23/10), ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (Σάββατο, 22/10).




Ο ΕΣΑΚΕ απέρριψε το αίτημα, που κατέθεσε η ΑΕΚ BC την Τετάρτη (19/10), με την αιτιολογία, ότι η αναμέτρηση ουδέποτε είχε επίσημα οριστεί... Σάββατο!

Τα γεγονότα, ωστόσο, διαψεύδουν πανηγυρικά τους ισχυρισμούς της Λίγκας. Αφού δεν είχε επίσημα οριστεί, όπως ισχυρίζεται η Λίγκα, πώς εξηγείται σήμερα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Ιστοσελίδων ευρείας λήψεως (π.χ. naftemboriki.gr, sdna.gr, sport24.gr), στo πρόγραμμα του Περιοδικού 
«Τηλέραμα» και πιθανότατα και άλλων ΜΜΕ, ο αγώνας να αναφέρεται, ότι διεξάγεται... σήμερα Σάββατο; Ποιος ενημέρωσε τα έγκριτα ΜΜΕ, ότι ο αγώνας είναι Σάββατο και μάλιστα αυτό καταγράφεται ακόμη και τώρα;

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι προτίθεται να προβεί σε επίσημη διαμαρτυρία προς τον ΕΣΑΚΕ, για να καταγγείλλει την «εν λόγω» συμπεριφορά κατά της Ομάδας μας, για τον επιπρόσθετο λόγο, ότι η απόφαση αλλαγής δεν ελήφθη από την αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος με το πρόσχημα, ότι δεν ήταν επίσημα ορισμένος ο αγώνας για Σάββατο, και για να ζητήσει πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.



Αναρωτιόμαστε...  Γιατί η Λίγκα δεν κατονομάζει τον υπεύθυνο;

Ποιος είναι αυτός, που κόντρα σε κάθε λογική και εκτός θεσμικού πλαισίου αλλάζει αυτοβούλως το Πρόγραμμα αγώνων;

Κι όλα αυτά ενώ η Ομάδα μας, μόλις 48 ώρες μετά την αναμέτρηση με Περιστέρι αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό αγώνα (με αντίπαλο τη Βόννη στο BCL)! Εκτός κι αν η διευκόλυνση του ΕΣΑΚΕ προς τις ομάδες, που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για να τιμήσουν τη χώρα, με βάση το εθιμικό δίκαιο εφαρμόζεται επιλεκτικά.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η απόφαση του ΕΣΑΚΕ οφείλεται σε κακή εκτίμηση των καταστάσεων, αλλά είναι προφανές ότι η επιλογή του θίγει τα συμφέροντά μας, θέτει «εν αμφιβόλω» τους στόχους της Ομάδας μας, και προσβάλλει το Σωματείο μας.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας, αλλά και όλους τους Έλληνες φιλάθλους, ότι δεν προτιθέμεθα να μείνουμε αμέτοχοι και άπραγοι σε ο,τιδήποτε και σε οιονδήποτε κρίνουμε, ότι θίγει τα συμφέροντά μας. Όπως από το περασμένο Καλοκαίρι έχουμε αποδείξει, είμαστε ΕΔΩ για να αποκαλύπτουμε τα «κακώς κείμενα» απ’ όπου κι αν προέρχονται. Προτεραιότητά μας παραμένει σταθερά η διασφάλιση της ισονομίας και αξιοκρατίας και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινούμαστε αενάως.







Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.