Header Ads


«Οι δύο μεταγραφές Αλμέιδα στο ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα!»

«Οι δύο μεταγραφές Αλμέιδα στο ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα!»


Πανηγυρίζει ο Ματίας Αλμέιδα για τις δύο εσωτερικές «μεταγραφές» που κέρδισε μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα - Ποιοι ξεχώρισαν στον αγώνα Κυπέλλου

Το ρόστερ που μεγαλώνει και η μεγάλη ευκαρία του νεαρού Κοσίδη! Ποιοι ξεχώρισαν για την Ένωση στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τι συμβαίνει με τον Αργεντινό φορ και η εξαιρετική εμφάνιση του Γάλλου μπακ που επέστρεψε στη δράση.




Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της και κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα παίρνοντας τα γκολ από τους Μάνταλο και Κοσίδη και χτίζει σερί νικών, ενώ είδαμε αρκετά νέα πρόσωπα με τον Αλμέιδα να ανοίγει αρκετά το ροτέισον.

Αναμφίβολα το μεγαλύτερο κέρδος της ΑΕΚ από την πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Κώστας Γαλανόπουλος! Ο νεαρός αμυντικός χαφ της ΑΕΚ βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας 13 μήνες μετά από την τελευταία φορά που συνέβη αυτό και δείχνει πως σιγά σιγά πατάει όλο και καλύτερα στα πόδια του. Ο Έλληνας άσος σίγουρα θέλει αρκετό χρόνο ακόμη για να επιστρέψει στο 100%, ωστόσο όσο η ΑΕΚ κερδίζει, τόσο θα παίρνει πολύτιμα λεπτά, μέχρι την διακοπή για το Μουντιάλ.



Με το που γίνει η διακοπή η λογική λέει πως θα έχει επιστρέψει όντας απόλυτα έτοιμος, οπότε θα πρόκειται για μια ενδεκαδάτη... εσωτερική μεταγραφή και ένα έξτρα όπλο στα χέρια του ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν. Για να καταλάβετε και το πόσο σημαντική ήταν η σημερινή του εμφάνιση και ο χρόνος που πήρε, ενδεικτικά είχε καταγράψει φέτος 7΄ενάντια στον Παναιτωλικό και 8΄ κόντρα στον Ιωνικό. Δύο ματς δηλαδή που είχαν κριθεί όταν είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα ως θετική μπορεί να θεωρηθεί η επανεμφάνιση στην ενδεκάδα για τον Μήτογλου, με τον Έλληνα άσο να πατάει καλά στο γήπεδο, από τη στιγμή που ο ΠΑΣ βρήκε ελάχιστες φάσεις.

Όσον αφορά τον Σιντιμπέ, ο Γάλλος μπακ δείχνει σίγουρα πως είναι... άλλη κλάση, ωστόσο δεν είναι ακόμη στο 100%. Παρόλα αυτά θα μπορούσε στο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα να έχει δώσει και ασίστ, εάν ο Αραούχο ήταν πιο εύστοχος στην ευκαιρία που σπατάλησε. Γενικά ο Αργεντινός φορ κυνηγάει πολύ το γκολ, αλλά όσο κερδίζει η ΑΕΚ δεν... την καίει κιόλας που τα χάνει. Και για τον Γάλλο, όπως και για τον Γαλανόπουλο ήταν ευεργετική αυτή η εμφάνιση, από τη στιγμή που είχε να παίξει σε επίσημο ματς από τις αρχές Μαϊού, κοινώς η αγωνιστική του απραξία είχε φτάσει τους 5,5 μήνες. Μαζί με τον Έλληνα χαφ είναι και οι βασικοί υποψήφιοι για να γίνονται σταδιακά πιο ενεργά μέλη του ροτέισον του Αλμέιδα.



Tέλος, όσον αφορά τον Κοσίδη σίγουρα είναι άκρως θετικό για τον ίδιο ότι σκόραρε και για την ψυχολογία του, ωστόσο με το που επιστρέψει ο Φαν Βέερτ φαντάζει απίθανο να τον δούμε ξανά στο κιτρινόμαυρο ροτέισον.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.