Header Ads


Ξέσπασμα Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για ΠΑΟΚ: «Αίσχος, ντροπή!» (pics)

Ξέσπασμα Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για ΠΑΟΚ: «Αίσχος, ντροπή!» (pics)


Ο λόγος που ξέσπασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εναντίον του ΠΑΟΚ - Δείτε το video που δημοσίευσε

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε... επίθεση στους ανθρώπους του Δικεφάλου για όσα έγιναν στην Τούμπα και δημοσίευσε μάλιστα και σχετικό βίντεο.




Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αλλά και για την ΑΕΚ, της οποίας είναι φίλαθλος και μάλιστα είχε βρεθεί καλεσμένος του Δημήτρη Μελισσανίδη πριν μερικά χρόνια σε εκδήλωση για το νέο της γήπεδο. Άρα σίγουρα, περιμένει και αυτός με αγωνία τα εγκαίνια της OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια για να… γυρίσει στο σπίτι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος παρακολουθεί όμως όλα τα ματς των «μεγάλων» ελληνικών ομάδων και πολύ συχνά τα σχολιάζει κιόλας στα social media, όπως προχθές που… ξέσπασε για όσα έγιναν στην Τούμπα και το «ξύλο» με τους ανθρώπους της Λαμίας στο φινάλε της αναμέτρησης.



Μάλιστα, αφού έκανε λόγο για αποφάσεις ντροπή της διαιτησίας, ανέβασε και σχετικό βίντεο με το εξής σχόλιο: 

«Παρακολουθείστε το ήθος του ελληνικού ποδοσφαιρου. Ο παίκτης της Λαμιας πάει να εκτελέσει το πλάγιο. Ο προπονητης τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ του αρπάζει την μπάλα (με ποιο δικαίωμα;). Ο παίκτης δικαίως προσπαθεί να την ανακτήσει και ο βοηθος του Λουτσεσκου τον χτυπάει! Αίσχος!!!»!

Ιδού οι αναρτήσεις του:





ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.