Header Ads


«Τρελό» σενάριο για Μπαλοτέλι και ΑΕΚ! (pic)

«Τρελό» σενάριο για Μπαλοτέλι και ΑΕΚ! (pic)


Αποχωρεί από την Τουρκία ο Μάριο Μπαλοτέλι και τον «στέλνουν» στην ΑΕΚ - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα

Ο διάσημος και... "τρελός" Ιταλός σέντερ φορ, φεύγει από την Αντάνα Ντεμίρσπορ όπου πέτυχε 18 γκολ σε 32 συμμετοχές την περασμένη σεζόν και ο δημοσιογράφος Μάρκο Κοντέριο, βάζει την ΑΕΚ στο παιχνίδι της απόκτησης του! 




Ένα… τρελό σενάριο, για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μάριο Μπαλοτέλι, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social-media. 

Για την ακρίβεια, μέσα από το Twitter, ο δημοσιογράφος Μάρκο Κοντέριο με σχετικό ποστάρισμα του, βάζει την Ένωση στο παιχνίδι της απόκτησης του διάσημου και... “τρελού” Ιταλού σέντερ φορ, ο οποίος αποχωρεί από τα Αντάνα Ντεμίρσπορ της Τουρκίας. 

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος, τονίζει πως η Σιόν προσπαθεί να κλείσει τον “Σούπερ Μάριο” που πέρυσι έκανε 18 γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα σε 32 ματς, αλλά “στο κόλπο της απόκτησης του έχει μπει και η ΑΕΚ”, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει ο Ιταλός ρεπόρτερ στο σχετικό ποστάρισμα του που θα βρείτε στην ένθετη φωτογραφία. 



Ο Μάριο Μπαλοτέλι, που πλέον βρίσκεται στα 32 του και έχει σηκώσει μεταξύ άλλων ένα Champions League, ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, 3 πρωταθλήματα Ιταλίας... δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. 

Έχει να επιδείξει μια σπουδαία και παράλληλα… “τρελή” καριέρα όλα αυτά τα χρόνια με παρουσία σε Ίντερ, Σίτι, Μίλαν, Λίβερπουλ, Νις, Μαρσέιγ, Μπρέσια, Μόντσα, ενώ φέτος ο… δρόμος τον έβγαλε στην Τουρκία όπου έκανε πράγματα και θάματα με 18 γκολ στο πρωτάθλημα. 

Με την εθνική Ιταλίας μέτρησε όλα αυτά τα χρόνια 14 γκολ σε 36 συμμετοχές.





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.