Header Ads


Η επόμενη ομάδα Μπαλοτέλι μετά την Ντεμίρσπορ!

Η επόμενη ομάδα Μπαλοτέλι μετά την Ντεμίρσπορ!


«Ακούστηκε» και για την ΑΕΚ, δείτε που υπογράφει τελικά..

Ο Μάριο Μπαλοτέλι συνδέθηκε με την ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες, σε ένα «τρελό» σενάριο, από την «Ένωση», ωστόσο, διέψευσαν κατηγορηματικά, ενώ και ο παίκτης όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην Ελβετία!




O Μάριο Μπαλοτέλι, που «έπαιξε» ακόμα και για την ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες, σε ένα «τρελό» σενάριο, φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του!

Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο εκκεντρικός Ιταλός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σιόν.

Ο πάλαι πρώην επιθετικός της Μίλαν, της Μάντσεστερ Σίτι και της εθνικής Ιταλίας ήρθε σε οριστική συμφωνία με την ελβετική ομάδα και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τον νέο του σύλλογο.



Ο Μπαλοτέλι την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Τουρκία με τη φανέλα της Αντάνα Ντεμίρσπορ, όμως έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι.

Το σενάριο για ΑΕΚ, όπως προείπαμε, δεν είχε καμία βάση, με την «Ένωση», εξάλλου, να διαψεύδει κατηγορηματικά, τονίζοντας: «Δεν έχουμε τίποτα με τον Μπαλοτέλι».




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.