Header Ads


«Βόμβα» Φρέιζερ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» Φρέιζερ στην ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ πυροδότησε την βόμβα και φέρνει στην Ελλάδα τον Τιμ Φρέιζερ από το NBA!

Ο Τιμ Φρέιζερ από τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ, με την Ένωση να επισημοποιεί το deal με τον Αμερικανό πλέι μέικερ!




Η τελευταία κίνηση της ΑΕΚ για το φετινό καλοκαίρι, όσον αφορά την εξάδα των ξένων, ήταν ίσως και η πιο σημαντική. Διότι η ΑΕΚ στη θέση του πλέι μέικερ πυροδότησε βόμβα με την απόκτηση του Τιμ Φρέιζερ. Ενός παίκτη με σταθερή παρουσία στο ΝΒΑ από το 2015 έως και σήμερα, που όμως πλέον αποφάσισε να αναζητήσει νέες περιπέτειες στην καριέρα του.

Η ΑΕΚ του παρέχει απλόχερα τον ρόλο του ηγέτη που αναζητούσε, κάτι που έπαιξε ρόλο στο να προχωρήσει η υπόθεση και εν τέλει το πρωί της Τετάρτης να υπάρξει οριστικό deal με τις υπογραφές να πέφτουν.

Ο 31χρονος γκαρντ ήταν η περίπτωση που είχε «κυκλώσει» ο Ηλίας Καντζούρης και το SDNA είχε αποκαλύψει τις εξελίξεις την Τρίτη (23/08). ΑΕΚ και Φρέιζερ είχαν φτάσει στο τελικό στάδιο για το deal, έχοντας βρει σημείο επαφής εδώ και αρκετό καιρό. Και εν τέλει τα πάντα πήραν τον δρόμο τους μια μέρα μετά.



Αυτό που μένει είναι να έρθει στην Ελλάδα ο 31χρονος γκαρντ, που έχει μεγάλη εμπειρία από το ΝΒΑ, έχοντας παίξει μεταξύ άλλων σε Μπακς, Καβαλίερς, Μάτζικ και Πίστονς, για να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και να ξεκινήσει προπονήσεις με τους «κιτρινόμαυρους» στο κλειστό των Λιοσίων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

H AEK BC ανακοινώνει, ότι ο Τιμ Φρέιζερ (Tim Frazier) συνήψε συμφωνία με τη «Βασίλισσα».

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε σήμερα (24/08) συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Τιμ Φρέιζερ γεννήθηκε στο Waco του Τέξας, την 1η Νοεμβρίου του 1990. Ο ύψους 1,83 μ. γκαρντ αποφοίτησε από το Penn State το 2014, όπου και ήταν εκ των ηγετών της ομάδας του, μετρώντας την τελευταία του χρονιά 14.1 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ.

Τη σεζόν 2014-15 έκλεψε τις εντυπώσεις στη D League, με τη φανέλα των Maine Celtics, έχοντας 16 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 9.5 ασίστ, όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα, όντας ο MVP του Πρωταθλήματος, κερδίζοντας έτσι συμβόλαια μικρής διάρκειας σε Philadelphia 76ers και Portland Blazers. Στο Πόρτλαντ, αγωνίστηκε σε 32 αγώνες της επόμενης χρονιάς, κλείνοντας τη σεζόν στη Νέα Ορλεάνη, για λογαριασμό των Pelicans.



Τη χρονιά 2016-2017 κατέγραψε 65 συμμετοχές στο NBA, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην πορεία της ομάδας, ενώ ένα χρόνο μετά πήρε μεταγραφή στους Washington Wizards, όπου και έπαιξε σε 59 αγώνες. Το 2018 επέστρεψε στους Pelicans, ενώ έκλεισε τη χρονιά στο Milwaukee, αγωνιζόμενος με τη φανέλα των Bucks.

Από το 2019 έως και σήμερα έχει αγωνιστεί κατά σειρά στους Detroit Pistons, Memphis Grizzlies, Orlando Magic και Cleaveland Cavaliers.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.