Header Ads


Το συμβόλαιο Πλάνιτς στην Αλ Αΐν!

Το συμβόλαιο Πλάνιτς στην Αλ Αΐν!


Τι έκανε η Αλ Αΐν που δεν έκανε η ΑΕΚ - Η οικονομική συμφωνία του Σέρβου αμυντικού με τους Άραβες και το ακριβές ποσό το οποίο δεν πλήρωσε η Ένωση και δεν τον έφερε στην Ελλάδα

Η...διαπλοκή με τον αντι-Λουτσέσκου που πήγε να κλείσει η Ένωση πέρυσι. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει την οικονομική συμφωνία του Σέρβου αμυντικού με τους Άραβες και το ακριβές ποσό το οποίο δεν πλήρωσαν οι Κιτρινόμαυροι και έτσι δεν κατάφεραν να τον αποκτήσουν.



Πλάνιτς ήταν και... πάει για την ΑΕΚ. Ούτε αυτή την φορά, όπως άλλωστε κι άλλες τρεις στο παρελθόν, δεν ήταν της μοίρας τους γραφτό να συνεργαστούν οι "κιτρινόμαυροι" με τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό.

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς μπορεί να μην ανανέωνε το συμβόλαιό του με την Μακάμπι Χάιφα, να ... έκλεινε το μάτι στην Ένωση ακόμη και μετά την πρόκριση σε βάρος του Απόλλων Λεμεσού ικανοποιημένος απο την προσφορά των 700.000 ευρώ το χρόνο που του είχαν κάνει, αλλά όταν στο τραπέζι έπεσαν... πετροδολάρια με ουρά την απαρνήθηκε!

Όπως μεταφέρθηκε πριν από λίγο στην στήλη ο Πλάνιτς υπέγραψε ή θα υπογράψει στην Αλ Αιν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Δηλαδή στην πρώην ομάδα του Μπέργκ, που έχει προπονητή έναν κόουτς που έφτασε πολύ κοντά πέρσι στην ΑΕΚ, ήταν ο ορίτζιναλ αντι- Λουτσέσκου αλλά κι αυτός τελικά την... γείωσε: τον Σεργκέι Ρεμπρόφ!



Τι έκανε η Αλ Αιν που δεν έκανε Ιούλιο κι Αύγουστο η ΑΕΚ και έτσι "κέρδισε" τον Πλάνιτς; Πλήρωσε το buy out στο συμβόλαιό του, που ήταν 1.800.000 ευρώ και στο οποίο επέμενε εκνευριστικά ο πρόεδρος της Μακάμπι Χαϊφα,όταν οι "κιτρινόμαυροι" του έκαναν βελτιωμένες προσφορές για τον Πλάνιτς.

Βέβαια τα λεφτά που έδωσε η Αλ Αιν στον Πλάνιτς δεν είχαν σχέση ούτε με αυτά που καθάριζε στο Ισραήλ (350.000 ευρώ ετησίως), ούτε με όσα του έδινε η ΑΕΚ (μια 700άρα). Ο Σέρβος στόπερ στην Αλ Αιν πάει με 3ετες συμβόλαιο και συνολικές αποδοχές (κλιμακωτές ανα 100.000 τον χρόνο, ξεκινώντας από το 1.800.000) στα 5.700.000 δολάρια!!!

Ουσιαστικά η ΑΕΚ...άφησε την υπόθεση Πλάνιτς (κάποια έλεγαν πως επειδή είχε δήθεν "δεμένο" τον άσο θα επανεμφανιζόταν το...φθινόπωρο) από τότε που πήγε και έκλεισε τον Μουκουντί. Άλλωστε ο Αλμέιδα εμφανίζεται πλέον ικανοποιημένος με την προσθήκη δυο στόπερ (του Καμερουνέζου και του Βίντα) και δεν επιθυμεί/επιμένει και για τρίτο.




ΥΓ:  θυμίζω - όχι πάντως για να  ευλογήσω τα γένια μας - πως από τον Ιούλιο που έσκασε το θέμα Πλάνιτς στην ΑΕΚ, η στήλη ήταν  η μοναδική στα εγχώρια ΜΜΕ - κόντρα μάλιστα και στα ρεπορτάζ - που είχε κρατήσει άκρως συγκρατημένη αισιοδοξία μεταφέροντας την έγκυρη ενημέρωση από το Ισραήλ, πως ο Πλάνιτς θα ερχόταν στην ΑΕΚ ΜΟΝΟ αν πληρωνόταν η ρήτρα του αι ας πίεζε ο Σέρβος. Όχι τίποτε άλλο τα γραφτά μένουν κι ας πέρασε πάνω από μήνας...
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.