Header Ads


«Κλείδωσε» το όνομα για το τηλεοπτικό κανάλι Μελισσανίδη!

«Κλείδωσε» το όνομα για το τηλεοπτικό κανάλι Μελισσανίδη!


Δείτε ποιο θα είναι τελικά το όνομα για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Δημήτρη Μελισσανίδη - Τι αποφασίστηκε

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο όμιλος της «Ναυτεμπορικής» θα έχουν τηλεοπτικό κανάλι

Συνεχίζονται οι ετοιμασίες στη «Ναυτεμπορική» για να βγει στον αέρα το τηλεοπτικό κανάλι του ομίλου Δημήτρη Μελισσανίδη.




Μέσω της εταιρείας «Zofrank Holdings Co. Limited», η οποία εκδίδει την εφημερίδα εδώ και παραπάνω από έναν χρόνο, ο όμιλος Μελισσανίδη, όπως γράφει το etetradio κατέθεσε αίτηση στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και κατοχύρωσε υπέρ του τον τίτλο του Ναυτεμπορική TV, τόσο με ελληνικούς όσο και με λατινικούς χαρακτήρες.

Επιπλέον, έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του λογότυπου του καναλιού, το οποίο διαφέρει ελάχιστα από εκείνο του ημερήσιου φύλλου.

Ο υπό δημιουργία ιντερνετικός σταθμός έχει λάβει έγκριση μετάδοσης προγράμματος από το ΕΣΡ, όπως ορίζει η νομοθεσία για όσους εκπέμπουν μέσω διαδικτύου, και ετοιμάζεται και για το επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με τις typologies, η ιδιοκτήτρια εταιρεία «Πόντος Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ΑΕ» θα διεκδικήσει  άδεια θεματικού σταθμού με οικονομικό περιεχόμενο, αν προκηρυχθεί αυτή η κατηγορία αδειών από το ΕΣΡ. Η Αρχή έχει καθυστερήσει να εκδώσει άδειες και έχει θέση θέμα ορισμού του περιεχομένου των θεματικών σταθμών.

Μέτοχος της εταιρείας «Πόντος Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ΑΕ», σύμφωνα με το ΕΣΡ, είναι η κυπριακή εταιρεία M.P. Media Portal Limited, απώτατος μέτοχος της οποίας είναι ο Γιώργος Δ. Μελισσανίδης.

Το κανάλι θα εκπέμπει στο Διαδίκτυο και στις δυο συνδρομητικές πλατφόρμες της Cosmote και της Nova.



Ο Μελισσανίδης έδωσε τα κλειδιά στον Ταγματάρχη

Το κανάλι έχει αναλάβει να στήσει ο Λάμπης Ταγματάρχης που έχει διατελέσει για πολλά χρόνια επικεφαλής τόσο της NOVA όσο και της ΕΡΤ και ξέρει όσο λίγοι τον χώρο.

Το κανάλι θα εκπέμπει από ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ομίλου που βρίσκονται στον Περισσό και αυτήν την περίοδο έχει ξεκινήσει η διαδικασία στελέχωσης. Στόχος είναι να είναι όλα έτοιμα τον Αύγουστο για να ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά ώστε τον Σεπτέμβριο το κανάλι να βγει στον αέρα.

Θα υπάρχει ενημερωτικό πρόγραμμα 8-12 ωρών σε πρώτη φάση το οποίο θα επαναπροβάλλεται στη συνέχεια, ενώ θα υπάρχουν και διαφόρων ειδών ανεξάρτητες ενότητες και θέματα που θα μπαίνουν σφήνα στο live πρόγραμμα ή θα προβάλλονται στις ώρες που δεν θα υπάρχει live πρόγραμμα, το Σαββατοκύριακο κλπ.

Όσον αφορά το site αυτό κουβαλάει την προηγούμενης γενιάς πλατφόρμα με την οποία εξακολουθεί να λειτουργεί η οποία του θέτει διάφορα εμπόδια στο να κινηθεί και να τρέξει όπως πρέπει στον ανταγωνισμό της ιντερνετικής ενημέρωσης.



Βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάπτυξη νέου προσαρμοσμένου στις σημερινές απαιτήσεις site, αλλά ως γνωστόν αυτές οι διαδικασίες απαιτούν χρόνο για να υλοποιηθούν.

Παρόλα αυτά τόσο τα αριθμητικά όσο και τα ποιοτικά δεδομένα από το site των τελευταίων μηνών που έφτασαν στα χέρια της ιδιοκτησίας είναι πολύ ενθαρρυντικά και σε πρόσφατη σύσκεψη τα διευθυντικά στελέχη του site έγιναν αποδέκτες της ικανοποίησης της ιδιοκτησίας για τη μέχρι τώρα πορεία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.