Header Ads


Από τον Καβάνι έως τον Ντιέγκο Κόστα: Τα 10 κορυφαία ονόματα που κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά

Από τον Καβάνι έως τον Ντιέγκο Κόστα: Τα 10 κορυφαία ονόματα που κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά


Λέτε να δούμε κάποιον από αυτούς στην Ελλάδα; Τα 10 κορυφαία ονόματα που κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι.. 
Φτάνουμε κοντά στα μέσα Αυγούστου, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες και οι ομάδες έχουν κάνει τις περισσότερες κινήσεις τους. 




Όμως αρκετά μεγάλα ονόματα εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθερα. Όχι φυσικά γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή τους, αλλά μάλλον επειδή οι ίδιοι είναι επιλεκτικοί και παίρνουν τον χρόνο τους για να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για το μέλλον τους.

1. Αντρέα Μπελότι (αξία: 20.000.000€)

Ο Αντρέα Μπελότι, γνωστός για την εκτελεστική δεινότητα, εδώ και περίπου ένα μήνα έχει μείνει ελεύθερος από την Τορίνο και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Με την ομάδα της Βόρειας Ιταλίας την επταετία που αγωνίστηκε μάτωσε τα αντίπαλα δίχτυα 113 φορές. Το όνομα του έχει ακουστεί για Άρσεναλ, Ρόμα, Ρεάλ Μαδρίτης, Γουλβς.



2. Φλόριαν Γκρίλιτς (αξία: 16.000.000€)

Αμυντικό χαφ με πολύ καλή τεχνική και δημιουργικές αρετές, ο Φλόριαν Γκρίλιτς, έχει μείνει ελεύθερος από τη Χόφενχαιμ, στην οποία αγωνιζόταν την τελευταία πενταετία πραγματοποιώντας 148 εμφανίσεις με 8 γκολ και 11 ασίστ. Για 27χρονο διεθνή Αυστριακό ενδιαφέρον έχουν δείξει Άρσεναλ, Μπράιτον, Τράμπζονσπορ και Γαλατάσαραι.

3. Τζέισον Ντεναγιέρ (αξία: 14.000.000€)

Αμυντικός με καλή τεχνική κατάρτιση που μπορεί να «κουμπώσει» σε οποιαδήποτε άμυνα είναι ο Τζέισον Ντεναγιέρ. Ο 27χρονος Βέλγος κεντρικός αμυντικός με θητεία σε Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ, πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν και αναζητά την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.
    
4. Αντνάν Γιανουζάι (αξία 12.000.000€)

Απασχόλησε τον Ολυμπιακό σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο ο Βέλγος άσσος με θητεία μεταξύ άλλων σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόρτμουντ. Από 1η Ιουλίου κυκλοφορεί ελεύθερος μετά από μία πενταετία στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και 23 γκολ σε 167 εμφανίσεις ο 28χρονος εξτρέμ ψάχνει για νέες περιπέτειες.



5. Σερτζ Οριέ (αξία 10.000.000€)

Ο Ιβοριανός δεξιός μπακ με θητεία σε Τουλούζ, Παρί Σεν Ζερμέν, Τότεναμ έμεινε ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ στην οποία βρισκόταν τον τελευταίο χρόνο και σε αυτήν κατέγραψε 23 εμφανίσεις, φτάνοντας έως τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

6. Αρτέμ Τζιούμπα (αξία: 6.000.000€)

Ελεύθερος μετά από μία επταετία στη Ζενίτ και 108 γκολ σε 249 παιχνίδια το «βαρύ πυροβολικό» των ρωσικών γηπέδων ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο 33χρονος επιθετικός μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες της Σπαρτάκ Μόσχας και Ροστόφ. Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου το όνομα του ακούστηκε και για τον ΠΑΟΚ.

7. Κρίστιαν Τέγιο (αξία: 5.000.000€)

Ο 30χρονος Ισπανός εξτρέμ, που ακούγεται έντονα για τον Ολυμπιακό, έμεινε ελεύθερος από τη Μπέτις στην οποία άνηκε τα τελευταία 5 χρόνια και κατέγραψε 24 γκολ και 20 ασίστ σε 172 εμφανίσεις. Γνωστός για την ταχύτητα του και την ντρίμπλα του ο Τέγιο αποτελεί προϊόν της Μπαρτσελόνα και έχει αγωνιστεί επίσης σε Πόρτο και Φιορεντίνα.

8. Έντινσον Καβάνι (αξία: 4.000.000€)

Ο Ουρουγουανός με θητεία μεταξύ άλλων σε Παλέρμο, Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν έχει μείνει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέας ομάδας Ο 35χρονος πλέον Καβάνι με 360 γκολ στα παπούτσια του θα μπορούσε να ενισχύσει οποιαδήποτε επιθετική γραμμή. Το όνομα του έχει ακουστεί για Βιγιαρεάλ, Μπόκα Τζούνιορς αλλά και για Ελλάδα.

9. Ντιέγκο Κόστα (αξία: 4.000.000€)

Ο άλλοτε φορ των Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι έμεινε ελεύθερος από την βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μινέιρο. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος πλέον Ντιέγκο Κόστα με ισπανική ιθαγένεια έχει διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στα γήπεδα, όπως μαρτυρούν τα 186 τέρματα του σε 495 παιχνίδια συνολικά. Βέβαια, δεν αναμένεται να μείνει για πολύ καιρό ακόμη χωρίς ομάδα, καθώς τα ισπανικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι συμφώνησε με τη Ράγιο Βαγιέκανο.

10. Μαρσέλο (3.000.000€)

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ μετά από μία 15ετία στη Ρεάλ Μαδρίτης έκρινε πως ο κύκλος του στη «βασίλισσα» έκλεισε. Ο 34χρονος Μαρσέλο υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια βασικό γρανάζι της Ρεάλ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση των τροπαίων των «μερένχες». 6 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 κύπελλα Ισπανίας, 5 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 5 Τσάμπιονς Λιγκ, 3 ΟΥΕΦΑ Σούπερ Καπ και 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων ήταν ο απολογισμός του στο διάστημα παραμονής του στη Μαδρίτη. Μίλαν, Μαρσέιγ, Βαγιαδολίδ, Τράμπζονσπορ και Φενέρμπαχτσε έχουν συνδεθεί με το όνομα του.

*Tα ποσά σε παρένθεση είναι η χρηματιστηριακή αξία κάθε παίκτη βάσει του Transfermarkt.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.