Header Ads


Θέλει «Λιβάγια» η ΑΕΚ - Φορ 2.2 εκατ. ευρώ στη λίστα!

Θέλει «Λιβάγια» η ΑΕΚ - Φορ 2.2 εκατ. ευρώ στη λίστα!


Έναν....«Λιβάγια» ψάχνει η ΑΕΚ για να πλαισιώσει τον Σέρχιο Αραούχο - Τι αναφέρει δημοσίευμα

Η ανατροπή στον σχεδιασμό και ποιον παίκτη έχει ζητήσει ο Αλμέιδα! Οι Κιτιρνόμαυροι φουλάρουν για την απόκτηση επιθετικού, ενώ την ίδια στιγμή ψάχνουν λύση με τον Ιρανό φορ, που δεν φεύγει εάν δεν πάρει ένα σημαντικό χρηματικό πόσό.  




Στην ΑΕΚ βρίσκονταν για αρκετό καιρό στην αναζήτηση ενός κλασικού φορ περιοχής, ο οποίος θα έδινε το μεγαλύτερο... βάρος στο επιθετικό κομμάτι και μέσα στην περιοχή. Σαν έναν παλιό καλό Μπλάνκο δηλαδή.

Παρόλα αυτά εδώ και λίγες ημέρες οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αλλάξει προσανατολισμό και ψάχνουν έναν νέο... Μάρκο Λιβάγια. Κοινώς έναν παίκτη που θα έχει περιφερειακό, περισσότερο ρόλο και θα μπορεί να παίζει πίσω από τον Σέρχιο Αραούχο, κάτι που έκανε ο Κροάτης άσος όσο ήταν στην Ένωση.

Πάντως, ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη σχετική λίστα με τους υποψηφίους για την επίθεση και εξετάζονται σοβαρά, είναι ο Σορί Καμπά.



Είναι ένας κλασικός φορ περιοχής με ψηλό κορμί (1.90) και όχι ένας παίκτης που θα παίξει με ευχέρεια μακριά από το κουτί και πίσω από τον Αραούχο. Στην Ένωση έχουν σχηματίσει θετικό report για τον ποδοσφαιριστή της Μίντιλαντ και διατηρούν τον φάκελο του στο συρτάρι. Σε περίπτωση που στην πορεία αποφασιστεί να γίνει νέα αλλαγή πλεύσης τότε η περίπτωσή του θα επιστρέψει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καμπά έχει αξία 2.5 εκατ. ευρώ, ενώ έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά στην Λίγκα της Δανίας, μιας και ήδη μετράει δύο γκολ και 2 ασίστ, ενώ ανήκει στο ίδιο μανατζερικό γραφείο με τον Κριχόβιακ, που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στην ΑΕΚ. 

Τελειώνει ο Ανσαριφάρντ



Όλα δείχνουν ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν θεωρεί τον Καρίμ Ανσαριφάρντ πλέον ούτε καν 3η επιλογή για Super League 1 και Κύπελλο Ελλάδας. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει άμεσα να φύγει από τον σύλλογο, μιας και το συμβόλαιό του μόνο αμελητέο δεν είναι. ΟΦΗ και Ατρόμητος ρίχνουν ματιές για εκείνον, αρκεί να μείνει ελεύθερος. Ο ίδιος πάντως όπως σας έγραψε ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr δεν είναι ιδιαίτερα θετικός και θα χρειαστεί να πάρει ένα σημαντικό ποσό για να αποχωρήσει!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.