Header Ads


Προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Πασχαλάκης!

Προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Πασχαλάκης!


Πρώτο θέμα στο Twiiter όλη την ημέρα - Όλα δείχνουν πως ο Πασχαλάκης θα γίνει πολύ σύντομα παίκτης του Ολυμπιακού - Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Εντείνεται η φημολογία μετά την πρόκριση επί του Απόλλωνα για «συμφωνία Ολυμπιακού-Πασχαλάκη» και το Twitter πήρε φωτιά!




Μεγάλη σκόνη στα social media σηκώθηκε από την Παρασκευή. Μετά την πρόκριση επί του Απόλλωνα και την επιστροφή του Φορτούνη, η φημολογία που αναπτύχθηκε εκ νέου, μέσα από ένα δημοσίευμα, φέρνει τον Ολυμπιακό  έτοιμο να συμφωνήσει με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που παραμένει ελεύθερος.

Μια φήμη που είχε αναπτυχθεί ξανά μετά τον αποκλεισμό από τη Χάιφα, ωστόσο λόγω της μεγάλης έντασης που ακολούθησε, το θέμα πήγε πίσω. Η φημολογία επέστρεψε, στο μεταξύ ο Βάτσλικ είχε στείλει μόνος του τον Ολυμπιακό στα γκρουπ του Europa League και… ακολούθησε ο κακός χαμός στο Twitter. 



Τα σχόλια έδιναν κι έπαιρναν, ο επίσημος Ολυμπιακός δεν έκανε κανένα σχόλιο για το θέμα και τελικά από το… πουθενά το όνομα Πασχαλάκης έγινε trend στο Twitter. 

Αν η φημολογία έχει βάση ή όχι θα φανεί άμεσα…




ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.