Header Ads


Survivor Τελικός 6/7: Θρίλερ! Αυτός ο παίκτης είναι φαβορί για νικητής

Survivor Τελικός 6/7: Θρίλερ! Αυτός ο παίκτης είναι φαβορί για νικητής


Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες - Πάμε για θρίλερ, ποιος προηγείται αυτή τη στιγμή
Λίγες ώρες απομένουν για τον μεγάλο τελικό του Survivor 5 που θα διεξαχθεί απόψε 6/7 το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και οι δύο παίκτες που διεκδικούν το έπαθλο των 100.000 ευρώ είναι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας.




Το βράδυ της Τρίτης 5/6 παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό από τον οποίο όπως είδαμε αποκλείστηκαν οι 2 άλλες παίκτριες, Ασημίνα και Μαίη, οι οποίες ωστόσο νιώθουν αρκετά περήφανες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το Γαλάτσι. Κανείς μας δεν ξέρει με απόλυτη σιγουριά ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής, μιας και τα spoilers συνεχώς αλλάζουν και οι δύο παίκτες αναμένεται να κονταροχτυπιούνται μέχρι τελευταία στιγμή!



Ωστόσο, απόψε το βράδυ, θα δούμε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει η παραγωγή αλλά και οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και σίγουρα ο φετινός τελικός θα γράψει ιστορία!

Ο μεγάλος νικητής του Survivor 5




Πάμε τώρα στα δικά μας... Οι άνθρωποι μας αρχικά μας έδωσαν το όνομα του Άρη για νικητή, έπειτα όμως άλλαξε και πέρασε μπροστά ο Στάθης!

Ωστόσο, μόλις πριν λίγα λεπτά μας ενημέρωσαν πως ο παίκτης που θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο είναι ο Άρης Σοϊλέδης!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.