Header Ads


Η ΑΕΚ «έκοψε» Σάντι Μίνα χωρίς δεύτερη σκέψη!

Η ΑΕΚ «έκοψε» Σάντι Μίνα χωρίς δεύτερη σκέψη!


Ο Άρης προσπαθεί να τον φέρει στην Ελλάδα, αλλά πριν μέρες είχε προταθεί στην ΑΕΚ - Για ποιο λόγο δεν ασχολήθηκε η Ένωση με τον παίκτη

Ο 26χρονος Ισπανός επιθετικός είχε προταθεί στην ΑΕΚ πρόσφατα, όμως στην Ενωση είχαν σοβαρό λόγο να μην κινηθούν γι' αυτή τη μεταγραφή...




Σύμφωνα με τη Marca ο Άρης συζητά το ενδεχόμενο απόκτησης του Σάντι Μίνα από τη Θέλτα. Ο 26χρονος διεθνής επιθετικός είχε προταθεί στην ΑΕΚ πριν από περίπου 15 ημέρες. Ωστόσο, από την Ένωση δεν μπήκαν καν σε σκέψη να ασχοληθούν με την περίπτωσή του και οι λόγοι είναι προφανείς:



Ο Μίνα πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια, καθώς το δικαστήριο της Αλμερία τον έκρινε ένοχο για σεξουαλική παρενόχληση με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και πρόστιμο 50.000 ευρώ! Το γεγονός αυτό οδήγησε τη Θέλτα να τον απομακρύνει από τις προπονήσεις του συλλόγου και όπως φαίνεται αυτό το γεγονός τον… διώχνει και από την Ισπανία τώρα.

Συγκεκριμένα, το 2017, όταν ο Μίνα ήταν ποδοσφαιριστής της Βαλένθια φέρεται να είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά μια γυναίκα σε τροχόσπιτο στην περιοχή του Μοχάκαρ. 



Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει 8 χρόνια φυλάκιση, ενώ οι δικηγόροι του θύματος ζητούσαν 9,5 χρόνια!  

Ο Μίνα στη δίκη υποστήριξε ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της κοπέλας, ασκώντας μάλιστα έφεση για την απόφαση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.