Header Ads


Έντονη φημολογία για επιστροφή Κριχόβιακ στη Superleague!

Έντονη φημολογία για επιστροφή Κριχόβιακ στη Superleague!


Επιστρέφει στη Superleague ο Κριχόβιακ για άλλη ελληνική ομάδα; Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα!

Η «αρπαχτή». Με αυτό το ουσιαστικό θα μπορούσε εύκολα κάποιος κακεντρεχής να χαρακτηρίσει το σύντομο πέρασμα του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ από την ΑΕΚ.

Με τον ήχο του πολέμου να σφυρίζει στα αυτιά του ο Κριχόβιακ, άφησε τη Ρωσία και το Κράσνονταρ και ήρθε περίπου ως «Μεσσίας» στην ΑΕΚ και με αμοιβή διόλου ευκαταφρόνητη: 600.000 ευρώ για 9 ματς πλέι-οφ. Αλλά το σαθρό οικοδόμημα της Ένωσης έτριζε συθέμελα και ούτε ο «Μεσσίας» μπόρεσε να αποτρέψει την καταστροφή. 




Η σεζόν τελείωσε με την ΑΕΚ εκτός Ευρώπης και από το ναυάγιο δεν διασώθηκε κανείς. Ούτε ο ίδιος ο Πολωνός: 2 γκολ και 2 ασίστ σε εννιά παιχνίδια ήταν ο σύντομος απολογισμός του.

Ο Κριχόβιακ φρόντισε να περάσει αμέσως το μήνυμά του για την επόμενη περίοδο. Άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο παραμονής του αλλά με τα λεφτά που ζήτησε, ο Μελισσανίδης του έκλεισε την πόρτα ακούγοντας την εισήγηση του Αλμέιδα. Ο νέος προπονητής της Ένωσης δεν έχει τον Κριχόβιακ στα σχέδιά του και προτιμά τα λεφτά που θα έπαιρνε ο 32χρονος μέσος να δοθούν αλλού και συγκεκριμένα στη μεγάλη του «καψούρα», τον Ορμπελίν Πινέδα!



Το όνομα όμως του Κριχόβιακ έχει ακουστεί τελευταία και προς Κορωπί μεριά. Ο Γιάννης Αλαφούζος λέγεται ότι είναι «ζεστός» για τον Πολωνό καθώς εκτός από την αγωνιστική του αξία που είναι αδιαμφισβήτητη, θα ήταν και μια τέλεια απάντηση για την «αρπαγή» Γκατσίνοβιτς. Όμως όλα θα εξαρτηθούν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος ως γνωστόν βάζει πάνω από όλα την ισορροπία στα αποδυτήρια και θεωρεί ότι το υψηλό συμβόλαιο του Κριχόβιακ θα διατάρασσε τις σχέσεις στο εσωτερικό της ομάδας.



Βέβαια, με τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Ούτε το να πάρει ο ίδιος ο Αλαφούζος την κατάσταση στα χέρια του!

Αλλωστε το ίδιο δεν είχε συμβεί και στην περίπτωση του Μαουρίτσιο;
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.