Header Ads


Εξελίξεις μετά τον Ολυμπιακό: Η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι για Πλάνιτς!

Εξελίξεις μετά τον Ολυμπιακό: Η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι για Πλάνιτς!


Δείτε τι αναφέρουν στο Ισραήλ - Η διοίκηση της Μακάμπι καταλαβαίνει πως δύσκολα θα κρατήσει τον παίκτη μετά τους αγώνες με τον Ολυμπιακό - Όλα τα δεδομένα

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το Ισραήλ, στη Μακάμπι Χάιφα εκτιμούν πλέον πως δύσκολα θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Μπόγκνταν Πλάνιτς λόγω της εξαιρετικής πρότασης που έχει ο 30χρονος Σέρβος στόπερ από την ΑΕΚ.




Η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα κινείται για την προσθήκη δύο στόπερ, με τον έναν στόχο να είναι δεδομένος, μιλώντας φυσικά για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς της Μακάμπι Χάιφα. 

Παρά το γεγονός ότι πριν από μερικές μέρες τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα ξεκαθάριζαν πως θέλουν να κρατήσουν τον Πλάνιτς και πως ο 30χρονος Σέρβος στόπερ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, πλέον φαίνεται πως αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι δύσκολα θα το καταφέρουν έπειτα από το σοβαρό «μπάσιμο» της Ένωσης.



Όπως διαρρέουν μέσα από τη διοίκηση της ισραηλινής ομάδας, αρχίζει να γίνεται αντιληπτό και στους ίδιους ότι το πάνω χέρι στην περίπτωση του Πλάνιτς το έχει η ΑΕΚ και πως είναι εξαιρετικά δύσκολο ο παίκτης να συνεχίσει στην ομάδα τους με τους κιτρινόμαυρους να είναι το ξεκάθαρο φαβορί.

Αυτό αποτυπώνεται και στα ισραηλινά ρεπορτάζ το βράδυ του Σαββάτου, με τις πληροφορίες να έρχονται μέσα από τη διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα, υπογραμμίζοντας πως η πρόταση της ΑΕΚ προς τον Πλάνιτς, η οποία ανεβάζει τουλάχιστον κατά 50% τις απολαβές του σε σχέση με το τωρινό συμβόλαιο του, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση και πως θα καμφθούν τελικά οι αντιστάσεις του ισραηλινού συλλόγου.



Όπως επισημαίνουν πλέον στο Ισραήλ, οι εξελίξεις θα τρέξουν μετά τα παιχνίδια της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League καθώς η ισραηλινή ομάδα θέλει να έχει τον Σέρβο στόπερ στα δύο αυτά ματς. Ήδη μάλιστα έχει βρει και τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Νέναντ Τσβέτκοβιτς της Ασντόντ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.