Header Ads


Η απόφαση Αλμέιδα για μπακ στην ΑΕΚ!

Η απόφαση Αλμέιδα για μπακ στην ΑΕΚ!


Ο Αλμέιδα πήρε τις αποφάσεις του για τους μπακ της ΑΕΚ – Να και κάτι που δεν περιμέναμε..

Η ΑΕΚ προσπαθεί να τρέξει λίγο τα μεταγραφικά μετά και την απόκτηση του Γκατσίνοβιτς. Σύμφωνοι, δεν έχει το άγχος των υπολοίπων (κακώς φυσικά) μια και δεν υπάρχουν ευρωπαϊκά ματς αλλά δεν έχει και όλο τον χρόνο του κόσμου για να κλείσει τις συμφωνίες που θέλει.




Οι δύο στόπερ, δύο χαφ, εξτρέμ και επιθετικός είναι οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι μετά τον Σέρβο μέσο και εννοείται πως θα πρέπει να δούμε πως θα κινηθούν Αλμέιδα, Κουχάρσκι και Άλβες που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι το αφεντικό.

Λείπει κάτι; Κατά τον κόουτς Αλμέιδα προς το παρόν, μάλλον, όχι. Το… μάλλον γιατί κανείς δεν ξέρει τι και πως θα προκύψει καθώς η ΑΕΚ έχει και ορισμένους παίκτες που μπορεί να πουλήσει.


Ο Αλμέιδα πήρε αποφάσεις για τους μπακ






Ο Αργεντίνος προπονητής δεν έχει διακρίνει κάποιο ιδιαίτερο ζήτημα όσον αφορά μπακ. Και αν αριστερά με Μοχαμάντι, Χατζισαφί, η ΑΕΚ ας πούμε πως ήταν σχετικά καλυμμένη, δεξιά τα δείγματα από την καταστροφική σεζόν που έφυγε δεν είναι καλά.

Ο Μισελέν ήρθε από τη Ligue 1 και τη Λανς αλλά σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ο ακραίος αμυντικός που μπορεί να κάνει τη διαφορά ενώ είναι γνωστό πως ο Γάλλος κοστίζει ακριβά.

Ο Ρότα ήταν καλύτερος από αυτό που περίμεναν όλοι με αποτέλεσμα να κληθεί στην Εθνική ομάδα, αλλά τώρα να πει κανείς πως νιώθει σίγουρος από αυτό το δίδυμο, θα είναι λίγο περίεργο.



Ο Αλμέιδα πάντως δεν έχει θέσει προς το παρόν θέμα απόκτησης δεξιού μπακ. Ούτε αριστερού αλλά η μεγάλη κουβέντα είχε γίνει για δεξιά

Τώρα αν γίνει η έκπληξη και έρθει πρόταση για τον Μισελέν αλλάζουν τα δεδομένα, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.