Header Ads


Η «καψούρα» Μελισσανίδη «κλέβει» στέλεχος από τον Ολυμπιακό!

Η «καψούρα» Μελισσανίδη «κλέβει» στέλεχος από τον Ολυμπιακό!


Τι έχει συμβεί, για ποιον πρόκειται - Ποιο στέλεχος του Ολυμπιακού έχει «χρυσή πρόταση» από την «καψούρα» Μελισσανίδη!

Ο Ρούντι Γκαρσιά υπήρξε διακαής πόθος του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον πάγκο της ΑΕΚ. Λέγεται μάλιστα ότι στις προτιμήσεις του ισχυρού άνδρα της Ένωσης ξεπερνούσε ακόμα και τον Φερνάντο Σάντος!




Το φλερτ της ΑΕΚ με τον Γάλλο προπονητή δεν κατέληξε σε γάμο καθώς η πρόταση της Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να πει όχι. 

Υπάρχει όμως πρώην στέλεχος μεγάλης ελληνικής ομάδας που ο Γκαρσιά καλοβλέπει προκειμένου να στελεχώσει το τεχνικό του επιτελείο.



Ο λόγος γίνεται για τον Δημήτρη Στεργιόπουλο καθηγητή πανεπιστημίου, γυμναστή, εργοφυσιολόγο και υπεύθυνο μετρήσεων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Το βιογραφικό του Στεργιόπουλου είναι πλούσιο και μάλιστα πριν από έναν χρόνο, ο Στεργιόπουλος κέρδισε μία από τις υποτροφίες της UEFA για επιστημονικές μελέτες. Ο Έλληνας καθηγητής  ήταν και ο πρώτος που το κατάφερε χωρίς συνεργασία με πανεπιστήμια του εξωτερικού.



Το όνομα του Στεργιόπουλου άρχισε να συζητιέται στους κύκλους της UEFA με αποτέλεσμα η φήμη του να ξεφύγει από την Ευρώπη και να φτάνει μέχρι και τη Σαουδική Αραβία με την Αλ Νασρ να του κάνει επίσημη πρόταση πριν από ένα μήνα.

Ο Στεργιόπουλος δεν έχει ακόμα απαντήσει στη «χρυσή» πρόταση αλλά το πρέσινγκ του Γκαρσιά και των Αράβων συνεχίζεται…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.