Header Ads


Σαλσέδο: «Απέρριψα δύο πρότασεις από Αλμέιδα για την ΑΕΚ!»

Σαλσέδο: «Απέρριψα δύο πρότασεις από Αλμέιδα για την ΑΕΚ!»


Όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος για τις προτάσεις του Ματίας Αλμέιδα για να έρθει στην ΑΕΚ!

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Κάρλος Σαλσέδο από την Χουάρες, με τον ίδιο μεταξύ άλλων να δηλώνει πως απέρριψε δύο φορές την πρόταση του Ματίας Αλμέιδα για να τον φέρει στην ΑΕΚ.




Με κάθε επισημότητα είναι παίκτης της Χουάρες ο Κάρλος Σαλσέδο, καθώς παρουσιάστηκε από την μεξικανική ομάδα, μετά από την λύση του συμβολαίου του από την Τορόντο του MLS.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τις δύο προτάσεις που του έκανε ο Ματίας Αλμέιδα, για να τον φέρει στην ΑΕΚ, δηλώνοντας: «Θέλω με την ευκαιρία να πω πως υπήρξαν δύο προτάσεις< που μου έκανε ο Ματίας Αλμέιδα για να επιστρέψω στην Ευρώπη. Αλλά αποφάσισα να έρθω εδώ για το πρότζεκτ που μου έδειξαν. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να βρίσκομαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο γιατί αυτό εξαρτάται από εμένα, αλλά προσωπικά αποφάσισα να έρθω εδώ. Ήταν μια απόφαση δική μου προσωπική».



Θυμίζουμε ότι ο Μεξικανός κεντρικός αμυντικός, ήταν ένας από τους στόχους του Αλμέιδα για την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ, καθώς γνώριζε τον παίκτη από την συνεργασία τους στην Τσίβας, ωστόσο η επιθυμία του παίκτης εξ αρχής, ήταν να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Την περασμένη σεζόν ο 28χρονος Μεξικανός αμυντικός, κατέγραψε 32 συμμετοχές με τη φανέλα της Τορόντο στο πρωτάθλημα του MLS, σημειώνοντας τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.