Header Ads


Η ΑΕΚ παίρνει θέση: «Ουδέποτε ζήτησε εξαίρεση ο Βίντα, θα περάσει όλα τα ιατρικά τέστ!»

Η ΑΕΚ παίρνει θέση: «Ουδέποτε ζήτησε εξαίρεση ο Βίντα, θα περάσει όλα τα ιατρικά τέστ!»


Η ΑΕΚ πήρε θέση και τοποθετήθηκε στο...περίεργο και...ύποπτο δημοσίευμα από Τουρκία!

Από την Ένωση ξεκαθαρίζουν το τοπίο μετά το (τουλάχιστον) περίεργο και ύποπτο δημοσίευμα από την Τουρκία




Είναι αλήθεια πως στην ΑΕΚ έχουν δει πολλά και διάφορα όλα αυτά τα χρόνια, στο πεδίο του επικοινωνιακού “πολέμου”. Επομένως δεν έπεσαν δα και από τα… σύννεφα από το περίεργο και μάλλον ύποπτο δημοσίευμα από Τουρκία μεριά, σύμφωνα με το οποίο ο Βίντα “κόπηκε” από την Αλ Ιτιφάκ διότι δεν δέχθηκε να περάσει ένα κομμάτι των ιατρικών τεστ. Πάντως από την ΑΕΚ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Πρώτον “ουδέποτε ο ποδοσφαιριστής έθεσε το παραμικρό ζήτημα για να μην περάσει από κάποιο ιατρικό τέστ”. Επ’ αυτού στην Ένωση είναι κατηγορηματικοί. Δεύτερον, ο Βίντα θα έρθει στην Αθήνα και θα περάσει κανονικά απ’ όλα τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Ακριβώς όπως ισχύει σ’ όλες τις μεταγραφικές κινήσεις που κάνει η ΑΕΚ. Αυτό προβλέπεται και τίποτα διαφορετικό ή ξεχωριστό.



Από εκεί και πέρα, η πληροφόρηση που έχουν στην ΑΕΚ, είναι πως ουδέποτε χάλασε κάποια συμφωνία του Βίντα με την Αλ Ιτιφάκ. Πολύ απλά διότι δεν υπήρξε τέτοια. Ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός όντως δέχθηκε πρόταση, στην οποία όμως δεν απάντησε ουδέποτε θετικά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.