Header Ads


Ανεβάζει «στροφές» η Μάλμε

Ανεβάζει «στροφές» η Μάλμε


Ξεκινούν σήμερα οι αγώνες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και το ενδιαφέρον όλων στη χώρα μας είναι στραμμένο στο αυριανό ραντεβού του Ολυμπιακού στο Ισραήλ. Σήμερα, πάντως, υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με αρκετά περιθώρια εκπλήξεων. Διάβασε για bet365 καζινο live.

Στη βόρεια Ευρώπη, η πρωταθλήτρια Λιθουανίας Ζαλγκίρις υποδέχεται στην έδρα της με το τεχνητό χορτάρι τη Μάλμε, που πέρσι πήρε τον εγχώριο τίτλο στη Σουηδία και έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοια ματς. Μάθε για το μπετ365 καζινο live.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: Κατάφερε με μεγάλη δυσκολία να κερδίσει στη Λιθουανία τη Μπαλκάνι από το Κόσοβο για τον 1ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία εκτός έδρας, περιμένει τη Μάλμε για δυο ιστορικά ματς. Η Ζαλγκίρις δεν έχει περάσει ποτέ στην ιστορία της στη διοργάνωση πιο μακριά από αυτό το γύρο και οι Λιθουανοί είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Δεν έπαιξαν στο πρωτάθλημα τις προηγούμενες ημέρες για να είναι ξεκούραστοι και ο κόουτς Σεμπούριν γνωρίζει τις δυνατότητες των αντιπάλων του. Αμφίβολος ο χαφ Βερμπίσκας.

ΜΑΛΜΕ: Είναι η παραδοσιακή δύναμη της Σουηδίας εδώ και πολλά χρόνια τώρα στην Ευρώπη η Μάλμε και φέτος θέλει να επιστρέψει στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρασε, πάντως, δύσκολες στιγμές κόντρα στους Ισλανδούς της Βίκινγκουρ στο 1ο γύρο, όμως δεν έδειξε σε καμία περίπτωση τις πραγματικές της δυνατότητες, που είναι πολύ περισσότερες. Η Ζαλγκίρις υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα έπρεπε να αποτελεί εμπόδιο για το σύνολο του Μιλόγιεβιτς, ο οποίος δε θα έχει τους Νάλιτς και Λεβίτσκι, οι οποίοι όμως λείπουν καιρό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε τίθεται θέμα ετοιμότητας για καμία από τις δυο και το μόνο πλεονέκτημα των Λιθουανών είναι το πλαστικό χορτάρι. Οι Σουηδοί είναι τουλάχιστον μια κλάση πάνω και μπορούν να «καθαρίσουν» από το πρώτο ματς. Στο διπλό του 1.75 πάμε στον Stoiximan.


Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.