Header Ads


Σημαντική ενίσχυση με ΜακΓκριφ για την ΑΕΚ!

Σημαντική ενίσχυση με ΜακΓκριφ για την ΑΕΚ!


Πήρε τον φόργουορντ Κάμερον ΜακΓκριφ η ΑΕΚ - Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου φόργουορντ Κάμερον ΜακΓκρίφ (2,01μ.).




Τη δεύτερη μεταγραφή της για ξένο παίκτη ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Κάμερον ΜακΓκριφ, τον 24χρονο φόργουορντ (2,01μ.), ο οποίος υπέγραψε για έναν χρόνο.

Ο απόφοιτος του Οκλαχόμα Στέιτ δεν επελέγη στο ντραφτ το 2020. Πέρσι έπαιξε στο Βέλγιο, εν συνεχεία πέρασε από την G League και για τρία ματς από τους Μπλέιζερς, ενώ τους τελευταίους μήνες αγωνιζόταν στο Πουέρτο Ρίκο.

H προσθήκη του ΜακΓκριφ έχει τη δική της σημασία, καθώς πρόκειται για παίκτη που είχε το δελτίο του εκτός Ελλάδας. Αυτό μαρτυρά πως στην ΚΑΕ ΑΕΚ έχουν στόχο να λύσουν το θέμα με τα ban πριν την έναρξη της νέας σεζόν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο Αμερικανός άσος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Η ανακοίνωση:



H AEK ΒC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Κάμερον ΜακΓκρίφ (Cameron McGriff, 24 χρ., 2μ.01).

Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ υπέγραψε σήμερα (18/07) συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα», έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.


Βιογραφικό



Ο Κάμερον ΜακΓκρίφ γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1997, στο Γράντ Πρέρι του Τέξας και έχει ύψος 2,01μ. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Λύκειο της περιοχής του, ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε για τέσσερις σεζόν στο κολέγιο Oklahoma State, όπου και είχε σημαντικό ρόλο, έχοντας κατά μέσο όρο 9.2 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά ματς.

Την περίοδο 2020-21, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, παίρνοντας μεταγραφή στη βελγική Okapi Aalstar. Εκεί μέτρησε 13.6 πόντους, 4.9 ασίστ, 1.3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 27 εμφανίσεις, έχοντας παράλληλα 37.3% ποσοστό ευστοχίας πίσω από τα 6,75μ.



Μετά από το επιτυχημένο πέρασμα στην Ευρώπη, ο ΜακΓκρίφ υπέγραψε συμβόλαιο με τους Charlotte Hornets κατά τη διάρκεια του summer camp και σημείωσε 10,2 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 14 παιχνίδια, με 45,5% ποσοστό ευστοχίας.

Τον Δεκέμβριο του 2021, οι Portland Blazers του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στο NBA, όπου και πρόλαβε να καταγράψει κατά μέσο όρο 4.7 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 3 αγώνες.
 Κατόπιν, μετέβη στην G League και στην Greensboro Swarm, με την οποία μέτρησε 12.3 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ, σε 27 αναμετρήσεις, πριν κλείσει τη σεζόν με ένα μικρό πέρασμα από το Πουέρτο Ρίκο (Capitanes de Arecibo).





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.