Header Ads


Αμφίρροπος ο τελικός των γυναικών

Αμφίρροπος ο τελικός των γυναικών


Θα κρατήσουμε λίγο ακόμα απόσταση από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της εποχής, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν οι ομάδες να ανεβάζουν στροφές ενόψει των Ευρωπαϊκών αγώνων τους. Στα τενιστικά, ο Ναδάλ δεν αγωνίστηκε χθες, η επιλογή μας ήταν άκυρη και μάλλον μόνο έτσι θα μπορούσε να ανακοπεί το σερί των στοιχηματικών μας επιτυχιών στο Γουίμπλεντον. Διάβασε για στοιχηματικεσ εταιριεσ με live streaming.

Τελικός των γυναικών, όμως, σήμερα. Ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης από το ξεκίνημα, η Ονς Τζαμπέρ, θα παίξει κόντρα σε μια παίκτρια που λίγοι πίστευαν πως θα άντεχε μέχρι τέλους, την Έλενα Ριμπάκινα.

Ε. ΡΙΜΠΑΚΙΝΑ: Από πέρσι κιόλας άρχισε να δείχνει τι μπορεί να κάνει στο τουρ. Η 23χρονη Έλενα Ριμπάκινα, νούμερο 23 στο κόσμο, παρότι Ρωσίδα στη καταγωγή, αποφάσισε να αλλάξει την εθνικότητά της και να παίζει υπό τη σημαία του Καζακστάν, καθώς η χώρα που έχει μακρινή καταγωγή, τη βοήθησε να σταθεί οικονομικά στα 19 της, να παίξει τένις και να φτάσει πολύ ψηλά. Έχει παίξει πολύ καλό τένις φέτος στο Γουίμπλεντον, ενώ απέναντι στη Χάλεπ στα ημιτελικά, ήταν κάτι παραπάνω από ανίκητη. Θα στηριχθεί και πάλι στο καλό της σερβίς και την ακρίβεια των χτυπημάτων της.

Ο. ΤΖΑΜΠΕΡ: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη για τη Τζαμπέρ. Η εξαιρετική Τυνήσια έπαιξε όσο χρειάστηκε απέναντι στη Τατιάνα Μαρία στον ημιτελικό και παρότι έχασε ένα σετ, δεν αγχώθηκε ποτέ, όντας φοβερή στο 3ο. Έχει παίξει αντικειμενικά το καλύτερο τένις στη καριέρα της εδώ και ένα μήνα, ενώ αξιοπρόσεκτη είναι η ικανότητά της να ξεφεύγει από δύσκολους πόντους, ειδικά στο χορτάρι. Θα παίξει χωρίς κανένα ίχνος ανυπομονησίας στο τελικό, έχοντας «μελετήσει» τη Ριμπάκινα. Στο πρώτο τελικό Γκραν Σλαμ στη καριέρα της, θέλει να γίνει η πρώτη Αφρικανή που κατακτά ένα τέτοιο τρόπαιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο τελικός έχει φαβορί και είναι η Τζαμπέρ. Η Τυνήσια στο γρασίδι αν βρει ρυθμό δεν έχει αντίπαλο, όμως η εικόνα της Ριμπάκινα στον ημιτελικό έδειξε μια παίκτρια αποφασισμένη. Θα ρισκάρουμε στα 3 σετ, στο 2.22 του Stoiximan.


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.