Header Ads


Βίντα: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να κατακτήσω το πρωτάθλημα»!

Βίντα: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να κατακτήσω το πρωτάθλημα»!


Οι πρώτες δηλώσεις του Βίντα ως παίκτη της ΑΕΚ - Τι είπε για τον Αλμέιδα, τι τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα για την Ένωση!

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ και τις πρώτες δηλώσεις του Κροάτη παικταρά ως παίκτης της Ένωσης
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα από σήμερα ο Ντομαγκόι Βίντα. 




Ο Κροάτης διεθνής αμυντικός ήρθε στην Αθήνα, ολοκλήρωσε τις ιατρικές και εργομετρικές του εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το –διετές- συμβόλαιό του με την ομάδα μας. 

Αμέσως μετά επισκέφτηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Οδυσσέα, τον αετό μας, και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του ΑΕΚ TV.

Σε αυτές τόνισε: «Ειλικρινά, ήταν λίγο πιο δύσκολο να αποφασίσω αυτή τη φορά (για το μέλλον μου). Όμως, πήρα την απόφαση και εξ αιτίας κάποιων ανθρώπων. Της διοίκησης, του προπονητή και του μάνατζέρ μου. Μου είπαν πολλά όμορφα πράγματα για την ΑΕΚ. Γνώριζα ήδη ότι είναι ένα μεγάλο κλαμπ, αλλά μου μίλησαν για τους οπαδούς… Για το ότι χτίζεται ένα πολύ όμορφο γήπεδο, ότι η Αθήνα είναι μια ωραία πόλη για να ζεις. Και στο τέλος, από τη στιγμή που το πιο σημαντικό πράγμα για μένα ήταν η αθλητική μου επιτυχία… Θα μπορούσα να έχω πάει αλλού και να «τρέξω» για τα λεφτά. Όμως, αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα και να παλέψω για το πρωτάθλημα και όλους τους τίτλους που μπορούμε να κατακτήσουμε.



Γνωρίζω ότι ο προπονητής ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής, έπαιξε σε μεγάλα κλαμπ σε όλο τον κόσμο, όλοι μιλούσαν για εκείνον. Και όταν ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος σε παίρνει τηλέφωνο και σου λέει ότι σε θέλει στην ομάδα του, να γίνεις ένας από τους ηγετικούς παίκτες της, είναι αρκετό για να πάρεις την απόφασή σου. Τον ευχαρίστησα για όσα μου είπε και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τις προσδοκίες του και να είμαι αυτός που περιμένει να είμαι.

Ο προσωπικός μου στόχος είναι να είμαι ο καλύτερος που μπορώ να είμαι. Να συνεχίσω να μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ για το ποδόσφαιρο. Για τον εαυτό μου, να γίνομαι καλύτερος ως άνθρωπος για μένα και την οικογένειά μου. Ήρθα εδώ γιατί μου δόθηκε ένα πρότζεκτ που θα με βοηθήσει να βελτιωθώ. Ο στόχος μου, λοιπόν, είναι να γίνω ακόμη καλύτερος παίκτης και να πάρω κάποια ακόμη τρόπαια πίσω στο σπίτι μου, ώστε όταν τελειώσω την καριέρα μου να σηκώνομαι το πρωί και να τα βλέπω με τα παιδιά μου».

Όσον αφορά στο μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο, είπε: «Ξέρω ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι οι καλύτεροι στην Αθήνα. Θα κάνω τα πάντα από την πλευρά μου για να πανηγυρίσουμε μαζί νίκες. Και το πιο σημαντικό απ’ όλα, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».



Τέλος, σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από την OPAP ARENA, επεσήμανε: «Είναι ένα πολύ όμορφο γήπεδο. Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα σε όλο τον κόσμο, αλλά πιστεύω ότι σε αυτό το γήπεδο η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική. Ανυπομονώ να τελειώσει και να παίξουμε εδώ». 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.