Header Ads


«Ακούστηκαν» για ΑΕΚ και έρχονται Ελλάδα για τον Άρη;

«Ακούστηκαν» για ΑΕΚ και έρχονται Ελλάδα για τον Άρη;


Δείτε ποιοι παίκτες που «έπαιξαν» στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ είναι στο στόχαστρο του Άρη
Ποιον παίκτη που απασχόλησε την Ένωση, θέλουν να φέρουν στην Ελλάδα οι Θεσσαλονικείς. Το νέο κτύπημα απο την Ισπανία που ετοιμάζει ο Καρυπίδης κι αφορά στόπερ αυτή την φορά, με όνομα που έφτασε πολύ κοντά στην ΑΕΚ.




Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο Άρης μπορεί να ενισχύεται μεσοεπιθετικά σημαντικά αλλά στα στόπερ παρότι διαθέτει ένα καλό δίδυμο για το επίπεδο της Superleague, τους Μπράμπετς - Φαμπιάνο, απο πίσω τους είναι... άδειος. Καθαρόαιμο μπακ απ  τους είναι μόνο ο πιτσιρικάς Ασλανίδης ενώ... καταχρηστικά μπορεί να παίξει ως αριστερό στόπερ και ο (μπακ) Πίρσμαν! 



Ο Καρυπίδης κοιτάει να φέρει στόπερ επιπεδου ισπανικής La Liga και ακούγονται μεταξύ άλλων δυο ονόματα που έπαιξαν δυνατά και για την ΑΕΚ. Του Ισπανού Φάλι της Κάντιθ (με μεταγραφή) και του Πορτογάλου Βέζο της Λεβάντε (με δανεισμό). Ο Φάλι πάντως είναι πολύ πιο εφικτή περίπτωση. Επίσης, απο την Ελλάδα ο Άρης φέρεται να εξετάζει και τον Πραξιτέλη Βούρο που πρόσφατα επέκτεινε/ανανέωσε με τον ΟΦΗ αλλά έχει όρο στο συμβόλαιό του πως αν πάει 100.000 ευρώ μέχρι τέλος Ιουλίου μπορεί να φύγει/πάει σε άλλη ομάδα. Θυμίζω πως ο Βούρος λόγω Γιοβάνοβιτς δεν ...πέρασε τον Ιούνιο στον Παναθηναϊκό...

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.