Header Ads


«Δώρο» Μελισσανίδη σε Αλμέιδα μια μεγάλη μεταγραφή!

«Δώρο» Μελισσανίδη σε Αλμέιδα μια μεγάλη μεταγραφή!


Τι αναφέρει δημοσίευμα - Αποφασισμένος ο Δημήτρης Μελισσανίδης για ένα «μπαμ» που θα φτιάξει και Αλμέιδα και κόσμο - Ποια είναι η εισήγηση του Αργεντινού, ποιες είναι οι επόμενες αλλαγές στο ρόστερ
Ποιες θα είναι οι επόμενες προσθήκες της Ένωσης, γιατί ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει το...  μπαμ του καλοκαιριού και τα κενά που παραμένουν στο ρόστερ, μετά την έναρξη της προετοιμασίας.




Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν, άμεσα, στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ καθώς όπως προκύπτει από πληροφορίες που υπάρχουν αναμένεται να κλείσει άμεσα ο ένας από τους δύο βασικούς σέντερ μπακ που θα είναι 11αδάτοι και υπάρχουν συζητήσεις για να έρθει ένας ακόμα.

Επίσης, στην Ένωση συνεχίζεται η αναζήτηση και για τον τρίτο σέντερ μπακ που θα αποκτηθεί.

Προφανώς, βέβαια, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα φύγει, με τον Γιώργο Τζαβέλλα να φαίνεται ότι είναι στους πρώτους υποψήφιους, καθώς ο Έλληνας άσος θέλει να παίζει και όχι να ξεσκονίζει τον πάγκο.



Η ΑΕΚ, ακόμα, θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού (ακούγεται, μάλιστα, ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο προέκυψε μια πολύ καλή προοπτική, που ενδιαφέρει πολύ τους Κιτρινόμαυρους), καθώς είναι δεδομένο ότι θα έρθει ένας φορ επιπέδου, που θα έχει διαφορετικά στοιχεία από τον Σέρχιο Αραούχο τόσο για να μπορεί να παίξει μαζί του όσο και για όταν θα είναι στον πάγκο ο Αργεντινός.

Σημαντική εξέλιξη μπορεί να θεωρηθεί η θετική λύση που βρέθηκε με τον Νόρντιν Άμραμπατ και ο πεπειραμένος άσος θα συνεχίσει στην ομάδα, καθώς πλέον δεν υπάρχει θέμα απόκτησης άλλου εξτρέμ. Τέλος, άπαντες στην ομάδα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την παρουσία του Γιώργου Αθανασιάδη, καθώς δείχνει ότι μετά την πολύ καλή παρουσία του στο εξωτερικό την περασμένη αγωνιστική περίοδο, φέτος θα φτιάξει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς...




Υπέρβαση Μελισσανίδη για μεταγραφή-έκπληξη



Πέραν των κινήσεων που αναφέραμε προηγουμένως, πηγές υποστηρίζουν πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να προβεί σε μια μεταγραφή εκτός προγράμματος, την οποία προτίθεται να αναλάβει προσωπικά.

Στην πιάτσα των ατζέντηδων συζητιέται έντονα η πρόθεση του ισχυρού άνδρα της Ένωσης να φέρει στην ομάδα έναν ποδοσφαιριστή από το "πάνω ράφι", βάζοντας της σφραγίδα του σε ένα ηχηρό φινάλε στις μεταγραφές της Ένωσης.

Άλλωστε κατά γενική ομολογία οι Κιτρινόμαυροι έχουν κινηθεί δυναμικά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τους Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Γιόνσον και εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα του Τσούμπερ. Η προσθήκη ενός παίκτη-κράχτη θα ανεβάσει στα ύψη των ενθουσιασμό των φιλάθλων ενόψει και της εισόδου της ομάδας στο νέο της γήπεδο, κάτι που ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνωρίζει πολύ καλά.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.