Header Ads


Ανατροπή με Πλάνιτς: Ανανεώνει και μένει στην Μακάμπι!

Ανατροπή με Πλάνιτς: Ανανεώνει και μένει στην Μακάμπι!


Ανατροπή στην υπόθεση Πλάνιτς μετά την πρόκριση της Μακάμπι επί του Ολυμπιακού - Δείτε τι γράφουν οι Ισραηλινοί σήμερα

Ο ισραηλινός Τύπος «δένει» τον Μπόγκνταν Πλάνιτς στην Μακάμπι Χάιφα, αφού σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα ο Σέρβος θα υπογράψει νέα συμφωνία με ισχύ ως το 2025.




Η πρόκριση της Μακάμπι Χάιφα επί του Ολυμπιακού και η συνέχιση του ευρωπαϊκού ταξιδιού της στο Champions League φαίνεται ότι πυροδότησε εξελίξεις στην ομάδα του Μπάρακ Μπαχάρ, αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα One.co.il ο Μπόγκνταν Πλάνιτς είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε διετή επέκταση του συμβολαίου του. 

Η τρέχουσα συμφωνία θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2023, συνεπώς το νέο deal «δένει» τον Σέρβο στην Χάιφα μέχρι το 2025, με τις αυξημένες αποδοχές του παίκτη να φτάνουν τις 450.000 ευρώ ετησίως.

Ο Πλάνιτς υπήρξε ένας εκ των επικρατέστερων μεταγραφικών στόχων της ΑΕΚ για την θέση του κεντρικού αμυντικού, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει «κυκλώσει» εδώ και καιρό το όνομα του 30χρονου στόπερ. 



Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το εν λόγω δημοσίευμα, ο δρόμος για την απόκτηση του Σέρβου δυσκολεύει πολύ για την «Ένωση», η οποία θα πρέπει να εξετάσει τις εναλλακτικές επιλογές της για την συγκεκριμένη θέση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.