Header Ads


Οι Δανοί «στέλνουν» Μπόιλεσεν στην ΑΕΚ!

Οι Δανοί «στέλνουν» Μπόιλεσεν στην ΑΕΚ!


Ποιος είναι ο Νικολάι Μπόιλεσεν - Αποτελεί έναν εκ των αρχηγών της Κοπεγχάγης - Τι αναφέρουν στη Δανία, πότε λήγει το συμβόλαιο του

Πηγές από τη Δανία αναφέρουν πως στην ΑΕΚ προτάθηκε ο εκ των αρχηγών της Κοπεγχάγης, Νικολάι Μπόιλεσεν. 

Το «στόρι» με την άρνησή του για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το '23 και το σενάριο για τον αντικαταστάτη του.




Η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά για στόπερ. Ο κεντρικός αμυντικός της Μακάμπι Χάιφα, Μπόγκταν Πλάνιτς παραμένει στο προσκήνιο με αστερίσκους, αλλά καθημερινά προτείνονται παίκτες για το κέντρο άμυνας των «κιτρινόμαυρων» μεταξύ των οποίων και ένας Δανός.

Στη Δανία, λοιπόν, ακούγεται τις τελευταίες ώρες πως στην ΑΕΚ προτάθηκε και εξετάζεται ο εκ των αρχηγών της Κοπεγχάγης, Νικολάι Μπόιλεσεν. Ο γεννημένος την 16η Φεβρουαρίου του 1992 στόπερ παίζει στο «Πάρκεν» από το 2016, όταν μετακόμισε από τον Άγιαξ. Κάνει γεμάτες χρονιές, φορά το περιβραχιόνιο της ομάδας και τον περασμένο Μαΐο του προτάθηκε νέο συμβόλαιο από την ομάδα, ωστόσο αυτός το απέρριψε, καθώς οι οικονομικοί όροι ήταν χειρότεροι από το υπάρχον που λήγει το καλοκαίρι του 2023. 

«Πολλοί έμειναν έκπληκτοι με την απόφαση της Κοπεγχάγης να του προσφέρει συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές σε έναν παίκτη 30 ετών με γεμάτες χρονιές. Έτσι ήταν μία εύκολη απόφαση για τον Μπόιλεσεν να πει «όχι» στη νέα συμφωνία και πλέον να έχει το ερωτηματικό για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του», ανέφερε ρεπορτάζ της «BT» στις 11 Μαΐου. 



Στη Δανία, λοιπόν, λέγεται πως η Κοπεγχάγη μετά την άρνηση του παίκτη να ανανεώσει, κοιτάει στην Ιαπωνία για τον Αλεξάντερ Σολτς που παίζει στους Ουράβα Ρεντς και δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην αγορά του και ταυτόχρονα στην πώληση του Μπόιλεσεν, ο οποίος έχει... πέσει ως όνομα στο τραπέζι της Ένωσης και είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται. 

Να επισημανθεί πως δεν έχει αποφασιστεί αν θα γίνει κίνηση, αλλά σύμφωνα με τους Δανούς είναι δεδομένο πως ο παίκτης που έχει ατζέντη τον πατέρα του, Κένι Μπόιλεσεν, έχει προταθεί στους «κιτρινόμαυρους».

Τώρα αν η ΑΕΚ κρίνει ότι πρέπει να προχωρήσει στο «παρασύνθημα» έχει συμμάχους. Πρώτος και καλύτερος ο Μάριος Οικονόμου και οι καλές σχέσεις των δύο ομάδων από την πώληση του Έλληνα στόπερ το 2020. 



Ένα στοιχείο που μπορεί να παίξει τον ρόλο της, αν και εφόσον η ΑΕΚ αποφασίσει να κινηθεί δυναμικά για τον Δανό διεθνή. Έναν παίκτη που στην Κοπεγχάγη μετρά σερί «γεμάτες» χρονιές με πάνω από 170 συμμετοχές, τρία γκολ, 16 ασίστ, 13 κίτρινες και δύο κόκκινες κάρτες σε σχεδόν έξι χρόνια παρουσίας.

Να σημειωθεί πως όντας παίκτης στον Άγιαξ και σε ηλικία 19 ετών, βρέθηκε στη μεταγραφική ατζέντα της Μπαρτσελόνα που έχει, ως γνωστόν, ιδιαίτερη σχέση με παίκτες του Άγιαξ από εποχής Γιόχαν Κρόιφ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.