Header Ads


ΑΕΚ Μεταγραφές: Ο Πινέδα, ο επιθετικός και ο εξτρέμ που «παλεύει» ο Κοχάρσκι για την ΑΕΚ!

ΑΕΚ Μεταγραφές: Ο Πινέδα, ο επιθετικός και ο εξτρέμ που «παλεύει» ο Κοχάρσκι για την ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ «καίγεται» για δύο στόπερ αλλά βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τρεις μεταγραφές σε άλλες θέσεις - Όλα τα δεδομένα!

Δεδομένη η ανάγκη για κεντρικούς αμυντικούς όμως υπάρχουν κι άλλες τρεις θέσεις πρώτης προτεραιότητας όπου η ομάδα έχει συγκεκριμένους στόχους και είναι σε συζητήσεις με ομάδες για να τους αποκτήσει




Σε καθημερινή βάση ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ράντεκ Κουχάρσκι και το επιτελείο του, δουλεύουν στο μεταγραφικό κομμάτι, ώστε ο Ματίας Αλμέιδα να έχει στα χέρια του όσο γίνεται πιο γρήγορα τους παίκτες που θέλει και έχει ανάγκη. Βασική προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι η απόκτηση δυο στόπερ. Γνωστό και δεδομένο αυτό.

Παράλληλα όμως δουλεύει και περιπτώσεις παικτών για τις άλλες θέσεις που έχει ανάγκη ενίσχυσης.



Η μία περίπτωση που δουλεύει είναι φυσικά ο Πινέδα για το χώρο του κέντρου. Η ΑΕΚ είναι πάντα σε ανοιχτή επικοινωνία με τη Θέλτα προσπαθώντας να πετύχει το καλύτερο δυνατό deal, έχοντας τον παίκτη με το μέρος της. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ κοιτάζει και δουλεύει για την απόκτηση κι ενός ακραίου επιθετικού, ανεξάρτητα αν θα μείνει ή όχι ο Άμραμπατ. Η Ένωση έχει εντοπίσει συγκεκριμένο στόχο και προσπαθεί να τον κλείσει…

Επίσης, η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει και σέντερ φορ. Εχει βρεθεί παίκτης και για τη συγκεκριμένη θέση, ο οποίος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Αραούχο και που μπορεί να παίξει και μαζί με τον Σέρχιο και μόνος του, αν χρειαστεί, στην κορυφή της επίθεσης.



Εν κατακλείδι, η ΑΕΚ εκτός από τα δυο στόπερ, όπου έχει πέσει το μεγαλύτερο βάρος, προκειμένου να τους κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα, παράλληλα δουλεύει κι άλλες τρεις μεταγραφικές υποθέσεις: τον Πινέδα για το κέντρο, έναν φορ και έναν περιφερειακό επιθετικό.

Και οι τρεις αυτοί μεταγραφικοί στόχοι ανήκουν σε ομάδες και είναι θέμα διαπραγματεύσεων και συμφωνιών η ολοκλήρωση των μεταγραφών τους.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.