Header Ads


Η ΑΕΚ εξετάζει πρώην συμπαίκτη Μανωλά στη Νάπολι για στόπερ!

Η ΑΕΚ εξετάζει πρώην συμπαίκτη Μανωλά στη Νάπολι για στόπερ!


Προκείται για στόπερ που χει κάνει μεταγραφή 26 εκατ. ευρώ στη Νάπολι - Ποιο είναι το νέο όνομα που εξετάζει η ΑΕΚ για τα στόπερ και τι προβληματίζει την Ένωση 
Η μεταγραφή... χρυσάφι σε μεγάλη ομάδα και η απαίτηση του Αλμέιδα - Ο πρωτοκλασάτος/βαρβάτος στόπερ που ψάχνει η ΑΕΚ. Μιλάμε για Σέρβο, πρώην συμπαίκτη του Μανωλά, που το 2020 η χρηματιστηριακή του αξία ήταν 18.000.000 ευρώ!




Από Βελιγράδι μεριά μου έφτασε η πληροφορία πως στους υποψήφιους είναι και ο διεθνής  Σέρβος Νικόλα Μαξίμοβιτς! Πελάτης του Φάλι Ραμαντάνι, με σούπερ βιογραφικό και χαρακτηριστικά που έχει βάλει ως προ απαιτούμενα ο κόουτς Αλμέιδα (πχ το ύψος, είναι 1,93).




Πριν από 2 χρόνια η χρηματιστηριακή του αξία ήταν 18.000.000 ευρω και πριν από μια 5ετία είχε κοστίσει στην Νάπολι συνολικά 26.000.000 (transfer & loan fee) απο την Τορίνο.Βέβαια πλέον η χρηματιστηριακή του αξία έχει κάνει...μακροβούτι, υποχωρώντας στα 2.500.000 ευρώ! 

Δεν είναι τυχαίο πως στην εκπνοή της περσινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αφού έλυσε το συμβόλαιο του με την Νάπολι, υπέγραψε ως ελεύθερος στην Τζένοα.



Την σεζόν 2021-22,που ήταν καταστροφική για την Τζένοα, έκανε μόλις 14 συμμετοχές ενω πέρασε και 4 μήνες στα πιτς ως τραυματίας! Έχει συμβόλαιο ως το 2025 στην Τζένοα αλλά δεν θα την ακολουθήσει στην Serie B. 

Ο πρώην συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά στην Νάπολι έχει προταθεί στην ΑΕΚ με καθαρές αποδοχές περίπου 800.000 ευρώ συν υψηλά μπόνους. Αν βέβαια μείνει ελεύθερος από την Τζένοα θα θέλει και μπόνους υπογραφής. 

Πάντως στην ΑΕΚ, όπως μου μεταφέρθηκε, τους προβληματίζει πολύ... εξ αγωνιστικά η περίπτωση του. Σε βαθμό που δύσκολα θα προχωρήσουν...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.