Header Ads


Έντονη φημολογία για επιστροφή Μπάρκα στην ΑΕΚ!

Έντονη φημολογία για επιστροφή Μπάρκα στην ΑΕΚ!


Στο προσκήνιο ξανά η επιστροφή Μπάρκα –Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, τι αναφέρει δημοσίευμα

Το ενδεχόμενο της επιστροφής του Βασίλη Μπάρκα φέρεται να απασχολεί για ακόμη μια φορά τους ανθρώπους της ΑΕΚ.




Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν «τρέχει» με… χίλια, ειδικότερα μετά την άφιξη των Ματίας Αλμέιδα και Ράντοσλαβ Κουχάρσκι.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν θέλουν να χάσουν άλλο πολύτιμο χρόνο, με τον νέο προπονητή της Ένωσης και τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας να μπαίνουν άμεσα στο «ψητό», το οποίο δεν είναι άλλο από τα μεταγραφικά.

Τα μέτωπα είναι πολλά. Όπως προκύπτει, στις πρώτες προτεραιότητες του Δικεφάλου αποτελεί η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και τη μεσαία γραμμή, ενώ θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Μέσα όμως σε όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις της, η ΑΕΚ ασχολείται και με την περίπτωση του… άσου. Δηλαδή τη θέση του τερματοφύλακα, όπου εκεί υπάρχει ήδη ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, αλλά και ο Παναγιώτης Τσιντώτας, που όμως μοιάζει να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.



Στο κάδρο υπάρχει και το όνομα του Γιώργου Αθανασιάδη, που αγωνίστηκε ως δανεικός την περσινή σεζόν στην Σερίφ Τιρασπόλ πραγματοποιώντας φοβερές εμφανίσεις στο Champions League και κατά πάσα πιθανότητα οι κιτρινόμαυροι δεν θα επεκτείνουν τον δανεισμό του, υπολογίζοντάς τον για δίδυμο με τον Στάνκοβιτς.

Πέρα από τους τρεις προαναφερθέντες, στο προσκήνιο έχει επανέλθει και το όνομα του Βασίλη Μπάρκα. Τι ισχύει όμως σχετικά με την εν λόγω περίπτωση;

«Φευγάτος» από την Σέλτικ – «Τον θέλει η ΑΕΚ»


Ο Βασίλης Μπάρκας συνεχίζει να μην βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου στην Σέλτικ, παρά το γεγονός πως ο Έλληνας κίπερ δεσμεύεται με τους «κέλτες» μέχρι το 2024.

Η έλευση του Άγγελου Ποστέκογλου έχει παραγκωνίσει πλήρως τον Έλληνα πορτιέρε, που βρίσκεται συνεχώς μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Με μόλις δύο συμμετοχές τη φετινή σεζόν, φαίνεται πως βρίσκεται μια… ανάσα από την αποχώρησή του από τους «Καθολικούς».

Μάλιστα, η Σέλτικ φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα για τον τερματοφύλακα της Ζανκτ Πάουλι, Νίκολα Βασίλι και ψάχνει… απεγνωσμένα πλέον τρόπο να τον «ξεφορτωθεί» τον Βασίλη Μπάρκα.



Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η ΑΕΚ μπορεί να διευκολύνει τους Σκωτσέζους στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς φέρεται, βάσει συγκεκριμένων δημσιευμάτων, να είναι θετική στην προοπτική της επιστροφής του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.