Header Ads


«Θέλει σαν...τρελός ΑΕΚ ο Πινέδα!»

«Θέλει σαν...τρελός ΑΕΚ ο Πινέδα!»


Ο Αλμέιδα φαίνεται πως έχει... ψήσει τον Πινέδα για να έρθει στην ΑΕΚ - Τι είπε στον πρόεδρο της Τσίβας σύμφωνα με τους Μεξικανούς!

ΑΕΚ και Ορμπελίν Πινέδα συνδέονται μέσω Αλμέιδα και απ' ό,τι φαίνεται ο Μεξικανός άσος θέλει πολύ να αποχωρήσει από τη Θέλτα και να έρθει στην Ένωση, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στην πατρίδα του. Βέβαια, αυτό δεν είναι εύκολο, διότι έχει συμβόλαιο με τη Θέλτα και πολλά εξαρτώνται από τα «θέλω» της ομάδας του Βίγκο που ζυγίσει όλα τα δεδομένα τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.




Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα, διότι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ρεπορτάζ από τη χώρα των Αζτέκων. 

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος, Χεσούς Ερνάντες, ο πρόεδρος της Τσίβας, Αμάουρι Βεργκάρα έκανε... κρύο ντους στην τελευταία του επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή. Βάσει των όσων αναφέρει ο ρεπόρτερ, ο Πινέδα του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη για δύο λόγους. 



Ο πρώτος είναι ότι ο τεχνικός του Μεξικού, Τάτα Μαρτίνο του έχει ζητήσει να μείνει στην Ευρώπη για να εξελιχθεί και να είναι έτοιμος ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ και ο δεύτερος είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Όπως ανέφερε ο Ερνάντες «ο Πινέδα ψηφίζει... την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Αλμέιδα. Σύμφωνα με πηγή μου ο Αλμέιδα είναι σε επικοινωνία με τον παίκτη και του έχει προτείνει να πάει στην ΑΕΚ».

Και ο Ερνάντες ανέφερε και άλλα ενδιαφέροντα για το θέμα Πινέδα.

«Ο Πινέδα είπε στον πρόεδρο της Τσίβας πως θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα με την ΑΕΚ και μετά υ θα δει τι θα κάνει». 



Βάσει, λοιπόν, των όσων υποστηρίζουν οι Μεξικανοί, είναι ξεκάθαρο πως ο Πινέδα έχει... ψηθεί με την προοπτική της ΑΕΚ και θέλει να έρθει στη χώρα μας για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ του Αλμέιδα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.