Header Ads


Νέο «μπαμ» στο χάντμπολ: Ανακοίνωσε Νίκολα Γιούκιτς η ΑΕΚ!

Νέο «μπαμ» στο χάντμπολ: Ανακοίνωσε Νίκολα Γιούκιτς η ΑΕΚ!


Νέα μεταγραφική βόμβα πυροδότησε η ΑΕΚ - Ποιος είναι ο Νίκολα Γιούκιτς

Μια ακόμα πολύ μεγάλη μεταγραφή για το χάντμπολ της ΑΕΚ, με παίκτη που προέρχεται από την κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας και την Bundesliga!




Με στόχο να επιστρέψει στους τίτλους τη νέα σεζόν, η ΑΕΚ συνεχίζει την ενίσχυσή της δυναμικά, με τον 27χρονο Κροάτη δεξιό ίντερ, Νίκολα Γιούκιτς, να αποτελεί το νέο της μεταγραφικό απόκτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκολα Γιούκιτς. Ο 27χρονος (14/08/1994) διεθνής Κροάτης δεξιός ίντερ, ύψους 1,93 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Νίκολα Γιούκιτς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Marina Kastela, όπου αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2016, λαμβάνοντας σπουδαίες εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία της Κροατίας. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην UMS Pontault-Combault HB (2016-2019), με την οποία κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.



Η συνολική του παρουσία κέντρισε το ενδιαφέρον της Chartres Metropole handball, ομάδα της Starligue (κορυφαία κατηγορία), η οποία τον έκανε δικό της για δύο χρόνια (2019-2021). Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε ένα ακόμα άλμα στην καριέρα του, φορώντας τη φανέλα της GWD Minden, αγωνιζόμενος στην Bundesliga».



Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ, ο Νίκολα Γιούκιτς δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως είναι η ΑΕΚ, με ιστορικό παρελθόν και πολλές επιτυχίες. Ελπίζω πως θα έχουμε νέες επιτυχίες τη νέα σεζόν και θα κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς της ομάδας μας κατακτώντας τους στόχους μας. Εγώ από την πλευρά μου, θα δώσω όλο βήμα μου τον εαυτό για να τα καταφέρουμε. Τα λέμε σύντομα ΑΕΚ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.