Header Ads


Ενδιαφέρον από Ελλάδα για Ανσαριφάρντ!

Ενδιαφέρον από Ελλάδα για Ανσαριφάρντ!


Δείτε ποια ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ!

«Ματιές» του Ατρόμητου στον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Η επιθυμία της ομάδας για προσθήκη στη συγκεκριμένη θέση προκύπτει από το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ευθύμη Κουλούρη από το Ισραήλ αλλά και την Τουρκία.




Ο Κρις Κόλμαν έχει ζητήσει από τη διοίκηση έναν «φορ περιοχής» και ο 32χρονος μπορεί να αναλάβει αυτόν το ρόλο.

Το μέλλον του Ιρανού κρίνεται αβέβαιο στην ΑΕΚ, παρότι έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023.



Ο Καρίμ φέρεται να είναι διατεθειμένος να συμφωνήσει σε μειωμένες απολαβές, μιας και θέλει να παραμείνει στην Αθήνα. Επίσης, παρουσιάζεται θετικός στην προοπτική του Ατρομήτου, βλέποντας ότι η ομάδα κάνει βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση τους τελευταίους μήνες. Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει και ο ΟΦΗ, όμως, τα δεδομένα για αυτό το σενάριο είναι διαφορετικά. Πάντως, οι οριστικές εξελίξεις της υπόθεσης αναμένονται λίαν συντόμως.

Ο Ανσαριφάρντ αγωνίστηκε φέτος σε 35 αγώνες με τη φανέλα της ΑΕΚ, στους οποίους μέτρησε έξι γκολ και μια ασίστ. Ήταν η δεύτερη του σεζόν στο ΟΑΚΑ, μιας και το 2020/2021 είχε παίξει σε 47 ματς σκοράροντας 14 φορές.



Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Νότιγχαμ Φόρεστ και Οσασούνα. Κορυφαία σεζόν της καριέρας του ήταν με τους «ερυθρόλευκους» το 2017/2018, όταν και αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 17 τέρματα σε 25 αγώνες.

Πηγή: ertsports.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.