Header Ads


Το συμβόλαιο Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ!

Το συμβόλαιο Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ!


Η οικονομική συμφωνία της ΑΕΚ με Γκατσίνοβιτς - Πόσο θα κοστίσει η μεταγραφή, για πόσα χρόνια υπογράφει, τι συμβόλαιο θα έχει

Τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας της ΑΕΚ με τη Χόφενχαϊμ για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αποκαλύπτουν οι Σέρβοι , που κάνουν λόγο και για τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη για τετραετές συμβόλαιο.




Για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας έχουν δώσει τα χέρια ΑΕΚ και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, όπως αναφέρουν σερβικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το έγκυρο και αξιόπιστο «mozzartsport».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των συμπατριωτών του 27χρονου χαφ, ο παίκτης της Χόφενχαϊμ έχει ήδη συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» και αναμένεται να λαμβάνει ετησίως περίπου ένα εκατ. ευρώ, κάτι λιγότερο δηλαδή από αυτά που προβλεπόταν από το συμβόλαιό του στους Γερμανούς.



Ενδιαφέρον παρουσιάζουν όμως και οι όροι της συμφωνίας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Χόφενχαϊμ, καθώς ο σύλλογος της Bundesliga μπορεί να ζητούσε κοντά στα δύο εκατ. ευρώ, αλλά η «Ένωση» κατάφερε να ρίξει το κόστος στο μισό.



Ο λόγος είναι το 30% που θα διατηρήσει η Χόφενχαϊμ ως ποσοστό μεταπώλησης, ποσοστό που «ξεκλείδωσε» την υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στο να πει το «ναι» ο Γκατσίνοβιτς ήταν η έντονη επιθυμία να πάει σε μια ομάδα που θα έχει αυξημένες πιθανότητες να αγωνιστεί ως βασικός, ώστε να είναι παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική Σερβίας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.