Header Ads


Στοίχημα: “Σφραγίζει” την πρωτιά η Ελλάδα

Στοίχημα: “Σφραγίζει” την πρωτιά η Ελλάδα


Τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων συνεχίζουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα, με την αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο να ξεχωρίζει. Θα καταφέρει η Εθνική μας να φτάσει σε ακόμη μια νίκη; Το Betarades.gr έχει πρόταση από το παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, την οποία και θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε για το σκορ και την εξέλιξη όλων των αγώνων της ημέρας κάθε στιγμή στο
livescore.


Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται το Κόσοβο για την 4η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας στο Nations League. Πηγαίνει «τρένο» στον όμιλο η Ελλάδα, πήρε ακόμη μια νίκη την Πέμπτη, στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Κύπρο αυτή τη φορά με 3-0. Έκανε το 3/3 στον όμιλο, κέρδισε τρία διαδοχικά παιχνίδια για πρώτη φορά μετά το 2019, ανέβηκε στους 9 πόντους με επιμέρους σκορ 5-0! Είναι σοβαρή, πειστική, πολύ καλή ανασταλτικά, απειλείται πολύ δύσκολα, έχει βρει την ταυτότητα της. Ήταν η τέταρτη νίκη σε πέντε ματς με τον Πογιέτ στην άκρη του πάγκου, με νέο «τρίποντο» σήμερα εξασφαλίζει μαθηματικά την κορυφή του ομίλου, καθώς θα υπερτερεί στην ισοβαθμία με το Κόσοβο.


Από την πλευρά του το Κόσοβο έβγαλε αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα απ’ την Ελλάδα, επικράτησε εντός έδρας 3-2 της Βόρειας Ιρλανδίας και έμεινε «ζωντανό» στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Δεύτερο «τρίποντο» στον όμιλο μετά το εκτός έδρας 0-2 της πρεμιέρας επί της Κύπρου, ανέβηκε στους έξι πόντους και βρίσκεται στο -3 απ’ την Ελλάδα. Σήμερα παίζει μόνο για τη νίκη, με ήττα χάνει οριστικά την κορυφή, με ισοπαλία μένει «ζωντανό», αλλά η αποστολή του θα είναι δύσκολη στη συνέχεια, καθώς θα περιμένει απώλειες της Ελλάδας. Ωστόσο, έχει να αντιμετωπίσει σήμερα πολλές απουσίες, με το έργο του να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο, κόντρα στην Ελλάδα που είναι σοβαρή και αποτελεσματική και με νίκη σήμερα εξασφαλίζει την πρωτιά. Θα στηρίξουμε την Εθνική μας.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.