Header Ads


Πιο ανταγωνιστική η Ελβετία

Πιο ανταγωνιστική η Ελβετία


Όλες αυτές τις μέρες της διεξαγωγής των αγώνων του Nations League, έχουμε δει αρκετά φυσιολογικά αποτελέσματα, όπως και εκπλήξεις, μιας και οι παίκτες είναι λογικό να σκέφτονται τις διακοπές τους. Μέχρι τη Τρίτη το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο, έτσι και σήμερα, υπάρχουν δυνατά ματς για τη διοργάνωση. Δίαβασε για προγνωστικά νορβηγία.

Το εντυπωσιακό 4-0 της Πορτογαλίας επί της Ελβετίας είναι ακόμα «φρέσκο» στο μυαλό των δυο ομάδων και η ρεβάνς θα γίνει σήμερα στη Γενεύη. Οι γηπεδούχοι ακόμα δεν έχουν νίκη, τη στιγμή που η ομάδα του Σάντος παλεύει για τη κορυφή.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Αναγκάστηκε να έχει παθητικό ρόλο κόντρα στην Ισπανία πριν μερικές ημέρες, μη μπορώντας να αξιοποιήσει τις λίγες φάσεις που είχε. Θετικό το γεγονός πως έχει 2 ματς να παίξει ακόμα στην έδρα της και σε καμία περίπτωση δε θέλει να βρεθεί στη τελευταία θέση του ομίλου. Ο Γιακίν γνωρίζει τη ποιότητα που υπάρχει στο ρόστε του και ζήτησε από όλους να ανεβάσουν «στροφές» στο τελευταίο τους ματς πριν τις διακοπές. Η Πορτογαλία είναι δεδομένο πως θα παίξει για το διπλό και ο τεχνικός των Ελβετών θα παρατάξει στο γήπεδο ότι καλύτερο έχει.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Δε πιέστηκε σχεδόν καθόλου υποδεχόμενη τη Τσεχία στη Λισαβόνα και η νίκη με 2-0 ήταν αποτέλεσμα ενός 5λέπτου. Στόχος των Πορτογάλων είναι η πρώτη θέση στον όμιλο, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να διατηρήσουν το προβάδισμα που έχουν επί της Ισπανίας μέχρι οι δυο ομάδες να δώσουν το ματς μεταξύ τους. Η επίδειξη δύναμης επί της Ελβετίας πριν μια εβδομάδα είναι κάτι που πρέπει να φύγει από το μυαλό των Ίβηρων, μιας και οι αντίπαλοί τους θα μπουν στο γήπεδο ψάχνοντας τη ρεβάνς. Πιθανές αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Σάντος, όμως το επίπεδο είναι πολύ υψηλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι απόλυτα λογικό κάποιος να πάει προς τα δεξιά, βλέποντας και τη κατάσταση που βρίσκονται οι δυο ομάδες. Η Ελβετία όμως έχει ποιότητα και κάποτε θα «ξυπνήσει». Οι πιθανές αλλαγές του Σάντος βάζουν τους γηπεδούχους στο παιχνίδι και η επιλογή μας θα είναι το να σκοράρουν αμφότερες, στο 1.75 του Stoiximan.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.