Header Ads


«Τρέλα» στον κόσμο της ΑΕΚ: Εξαντλήθηκαν ήδη θύρες μέσα σε λίγες ώρες!

«Τρέλα» στον κόσμο της ΑΕΚ: Εξαντλήθηκαν ήδη θύρες μέσα σε λίγες ώρες!


ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ! Ποιες θύρες έχουν ήδη εξαντληθεί και ποιες θύρες είναι...κοντά στο SOLD OUT - ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ!

Πανικός επικρατεί από το πρωί στο ΟΑΚΑ με τους φίλους της ΑΕΚ να θέλουν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο διαρκείας




Τρέλος, δέος και παράνοια. Τρεις λέξεις που συνοψίζουν άρτια τις πρώτες ώρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την OPAP Arena και μάλιστα όχι για όλους, αλλά για εκείνους που έχουν προτεραιότητα.



Οι φίλοι της Ένωσης περίμεναν από τα ξημερώματα να ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το Ναό στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι σκηνές που εκτυλίσσονται από το πρωί στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι πραγματικά απίστευτες έως ανατριχιαστικες.

Η λαχτάρα και η ανυπομονησία των οπαδών της Ένωσης να μπουν στην OPAP Arena και να δουν την ομάδα τους να επιστρέφει σπίτι της μετά από 19 χρόνια είναι εμφανής. Συμβαίνει κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα.

Η διάθεση ξεκίνησε από τις 10:00 το πρωί και στο ΟΑΚΑ, αλλά και ηλεκτρονομικά.



Σύμφωνα με πληροφορίες, η Θύρα 46 έχει γίνει sold out από τις πρώτες ώρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ενώ την ίδια τύχη αναμένεται να έχουν σε λίγο, οι θύρες 38-48. Σχεδόν γεμάτη είναι επίσης η θύρα 33 που βρίσκεται δίπλα στα VIP. Καταλαβαίνει κανείς πως αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο με τον κόσμο της ΑΕΚ να τρέχει για να προλάβει ένα διαρκείας πίσω στο σπίτι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.