Header Ads


Δημάτος για το χαμό με τα διαρκείας: «Η πρώτη μάχη για την ΑΕΚ κερδήθηκε, από σήμερα ανεβαίνει επίπεδο»

Δημάτος για το χαμό με τα διαρκείας: «Η πρώτη μάχη για την ΑΕΚ κερδήθηκε, από σήμερα ανεβαίνει επίπεδο»


Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου!

Πανικός έγινε σήμερα στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο της ΑΕΚ να συρρέα για ένα εισιτήριο διαρκείας για την OPAP Arena.

Ο πρώην υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος σε ανάρτησή του ανέφερε ότι η ΑΕΚ πλέον ανεβαίνει επίπεδο με το νέο της γήπεδο, ενώ υπενθύμισε και τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη πριν μερικές χρονιά.




Σε έντεκα μέρες από σήμερα συμπληρώνονται εννιά χρόνια από τη διακύρηξη αρχών της νέας εποχής της ΑΕΚ, που είχε κάνει στο Τατόι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μπορείτε εδώ να την δείτε και πάλι:


Τι είχε πει τότε ανάμεσα στ’ άλλα;

«Κανένας Μελισσανίδης δεν πήρε καμία ΑΕΚ. Η δική μας ΑΕΚ είναι τόσο μεγάλη που δεν χρειάζεται ιδιοκτήτες. Η δική μας μεγάλη ΑΕΚ σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται γεννήθηκε πριν από εμάς και θα ζει μετά από εμάς. Και δεν μπορεί να ανήκει παρά μόνο στον κόσμο της που αποτελεί και τη διαχρονική δύναμή της»…

Είχε μιλήσει στο Τατόι επί λέξει «για μια ΑΕΚ που θα έχει ως βάση τον κόσμο της και δεν θα εξαρτάται από κανέναν. Μια ΑΕΚ πλήρως αυτοδύναμη όπως οφείλει να είναι κάθε ομάδα με τη δική της δυναμική, τη δική της διαδρομή και τις δικές της ιστορικές καταβολές»…



Και όλα αυτά βεβαίως με την κατασκευή του γηπέδου της στο επίκεντρο και την επιστροφή στη φυσική της έδρα ως μοναδική προϋπόθεση επίτευξης της ξεκάθαρης διακύρηξης του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Τατόι.

Η ΑΕΚ βεβαίως εξακολουθεί να έχει ανάγκη τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά η σημερινή μέρα με το πρωτοφανές ξέσπασμα του κόσμου της για μια πολυπόθητη θέση στα καρεκλάκια της Αγιά Σοφιάς, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τον απλό φίλαθλο και μετά από μία πλήρως αποτυχημένη αγωνιστική σεζόν (από τις χειρότερες στη σύγχρονη ιστορία της) αποτελεί την πρώτη δικαίωση των όσων είχε εξαγγείλει πριν από εννέα χρόνια ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Οι αγωνιστικές επιτυχίες μπορούν να περιμένουν. Η πρώτη μάχη της συμμετοχής όλων στην κατασκευή του νέου γηπέδου πρέπει να κερδηθεί από την πρώτη στιγμή» είχε πει τότε στο πιο ιδιαίτερο ξεκίνημα στην κιτρινόμαυρη ιστορία.



Και η πρώτη μάχη κερδήθηκε!

Σήμερα έκλεισε αυτός ο 9ετής κύκλος με όποια καλά και άσχημα αγωνιστικά αποτελέσματα είχε.

Από σήμερα η ΑΕΚ κάνει το επόμενο βήμα, ανοίγει το νέο κεφάλαιο, ανεβαίνει στο επόμενο επίπεδο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.