Header Ads


Προς αποχώρηση ο Άμραμπατ από την ΑΕΚ!

Προς αποχώρηση ο Άμραμπατ από την ΑΕΚ!


Πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα για τον Άμραμπατ - Ανοιχτό ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Ο Μαροκινός αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα με την οικογένεια του και είναι πιθανό να μην γίνει καν συζήτηση για την παραμονή του




Λίγες έως ελάχιστες είναι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του Νορντίν Άμραμπατ στην ΑΕΚ. Οι λόγοι δεν έχουν σε καμία περίπτωση να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι και αφορούν αποκλειστικά τα ανυπέρβλητα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μαροκινός.

Πρόκειται για σοβαρό θέμα το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πιο έντονο και αναγκάζει τον Άμραμπατ να είναι δίπλα στην οικογένεια του και να τη στηρίξει με κάθε τρόπο. Η ΑΕΚ είναι ενήμερη για την κατάσταση και σέβεται απολύτως την επιθυμία του παίκτη καθώς μιλάμε για λεπτό προσωπικό ζήτημα που δεν επιδέχεται συζήτησης.



Αγωνιστικά είναι δεδομένο ότι ο Ματίας Αλμέιδα θέλει τον Άμραμπατ στην ομάδα. Του αρέσει η ποιότητα που διαθέτει και η ένταση στο παιχνίδι του. Το πιο πιθανό όμως είναι να μην γίνει καν συζήτηση για την παραμονή του. Ο Άμραμπατ πρέπει να βρίσκεται στην Ολλανδία κοντά στην οικογένεια του και θα αναζητήσει εκεί ομάδα, ακόμα και αν οι αποδοχές θα είναι πολύ χαμηλές.

Μάλιστα αν δεν βρει κλαμπ κοντά στην Ουτρέχτη, όπου ζει η σύζυγος και τα παιδιά του, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει άμεσα το ποδόσφαιρο.



Ο Άμπραμπατ βιώνει μια δύσκολη κατάσταση και δεν υπάρχουν ούτε περιθώρια συζήτησης, ούτε πολλές επιλογές.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.