Header Ads


Βόλεϊ: Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το «μπαμ» με Κουλίκοβα

Βόλεϊ: Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το «μπαμ» με Κουλίκοβα


Στην κιτρινόμαυρη οικογένεια και επίσημα η σπουδαία κεντρική από τη Ρωσία

Μια τεράστια μεταγραφική επιτυχία της διοίκησης Παπασταμάτη ολοκληρώθηκε, με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ να ανακοινώνει μια σπουδαία ενίσχυση για το γυναικείο βόλεϊ. Με κάθε επισημότητα, η Τατιάνα Κουλίκοβα ανήκει στο ρόστερ της Ένωσης, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν για μονοετές συμβόλαιο.

Μεταξύ άλλων, η σπουδαία Κεντρική από τη Ρωσία έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντιναμό Καζάν και 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ρωσίας.




Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Τατιάνα Κουλίκοβα. Η 29χρονη (21/11/1993) κεντρική, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.



Η Ρωσίδα αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από τη Dinamo Kazan το 2010, όπου παρέμεινε μέχρι το 2014. Tότε μεταγράφηκε στην Voronezh, ενώ την επόμενη σεζόν έπαιξε στην Ufimochka-UGNTU, όπου ήταν μέχρι το 2019. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στην Yenisey Krasnoyarsk και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τη διένυσε με την Uralochka-NTMK.



Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η Κουλικόβα έχει κατακτήσει ένα Champions League το 2014, ενώ έχει 4 πρωταθλήματα Ρωσίας και 2 Κύπελλα.

Τατιάνα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.