Header Ads


Προχωράει για 10 μεταγραφές η ΑΕΚ!

Προχωράει για 10 μεταγραφές η ΑΕΚ!


Μεταγραφές που θα είναι κίνητρο για διαρκείας ετοιμάζει η ΑΕΚ - Τι αποκάλυψε γνωστός δημοσιογράφος, σε ποιες θέσεις θα πέσουν τα περισσότερα λεφτά..

Την εκτίμηση ότι η ΑΕΚ θα ενισχυθεί -ποσοτικά και ποιοτικά- σε τέτοιο βαθμό που το νέο γήπεδο δεν θα είναι το μόνο κίνητρο για την αγορά διαρκείας έκανε ο Κώστας Κετσετζόγλου.




Μεταγραφική δραστηριότητα της ΑΕΚ η οποία (παρά την απουσία ευρωπαϊκών αγώνων) θα είναι αντίστοιχη ή και μεγαλύτερη από την περσινή προανήγγειλε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, μετέφερε τη βεβαιότητα ότι οι κινήσεις που θα γίνουν (με το βάρος και τα περισσότερα χρήματα να πέφτουν σε στόπερ και χαφ) θ’ αποτελέσουν επιπλέον λόγο να πάρει ο κόσμος διαρκείας, πέρα από το νέο γήπεδο.



Δεδομένου λοιπόν, όπως εξήγησε, ότι θ’ αποκτηθούν τουλάχιστον 5 παίκτες που θα προορίζονται για την ενδεκάδα και ότι θα υπάρξουν δεδομένα και αποχωρήσεις, εκτίμησε ότι ο συνολικός αριθμός των μεταγραφών θα φτάσει ή μπορεί και να ξεπεράσει τις 10.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.