Header Ads


Κριχόβιακ για το μέλλον του: «Όλα είναι πιθανά, θα δούμε τι θα συμβεί»

Κριχόβιακ για το μέλλον του: «Όλα είναι πιθανά, θα δούμε τι θα συμβεί»


«Φανταστική ομάδα η ΑΕΚ, έρχεται και το νέο γήπεδο, μιλάμε για ένα εξαιρετικό πρότζεκτ!» - Αποθέωσε την ΑΕΚ και έδειξε ιδιαίτερα ψημένος με την «Αγια Σοφιά» ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ

«Όλα είναι πιθανά, θα δούμε τι θα συμβεί», πρόσθεσε ο Πολωνός μέσος, όταν ρωτήθηκε αν θα βρίσκεται και ο ίδιος στην Αγιά Σοφιά τη νέα σεζόν, ως μέλος της ΑΕΚ




Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος εκτός από τα όσα είπε για την αποψινή νίκη αλλά και την επόμενη μάχη με τον Άρη, μίλησε και για το μέλλον του. 

Ο Πολωνός μέσος, αποθέωσε την ΑΕΚ σαν κλαμπ, αποθέωσε τους οπαδούς της και μάλιστα αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο που θα έχει ο σύλλογος από τη νέα σεζόν. 

Όταν, δε, ρωτήθηκε αν θα βρίσκεται και ο ίδιος στην Αγιά Σοφιά τη νέα σεζόν, ως μέλος της ΑΕΚ, απάντησε «Όλα είναι πιθανά, θα δούμε τι θα συμβεί»!

Αναλυτικά όσα ειπε στη NOVA:



Για την εικόνα του αποψινού αγώνα: «Πάντα όταν κερδίζεις είσαι χαρούμενος, ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε απόψε μπροστά στον κόσμο μας γιατί στα τελευταία παιχνίδια ναι μεν παίζαμε καλά αλλά δεν παίρναμε τους βαθμούς της νίκης. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη γιατί είμαστε ακόμα στο… παιχνίδι και θα παλέψουμε ως το τέλος για να βγούμε Ευρώπη».

Για το ματς που ακολουθεί με τον Άρη: «Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι απέναντι στον Άρη, είμαστε ανυπόμονοι και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για το μέλλον του: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, παίζω ποδόσφαιρο και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Βρίσκομαι σε μια φανταστική ομάδα που θέλει να παίξει στην Ευρώπη κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Παίζω μπροστά σε φανταστικούς φιλάθλους, το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο τη νέα σεζόν, οπότε μιλάμε για ένα εξαιρετικό πρότζεκτ».



Τέλος, του έγινε η ερώτηση, θα βρίσκεσαι μέσα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ τη νέα σεζόν; Για να απαντήσει: «Όλα είναι πιθανά, θα δούμε τι θα συμβεί»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.