Header Ads


Κυπελλούχος Κροατίας ο Λιβάγια με την Χάιντουκ!

Κυπελλούχος Κροατίας ο Λιβάγια με την Χάιντουκ!


Ο Μάρκο Λιβάγια σταμάτησε την φετινή χρονιά στα 32 γκολ και 8 ασίστ κατακτώντας το Κύπελλο Κροατίας με την Χάντουκ μετά από 9 χρόνια!

Έσπασε η... κατάρα για τον Μάρκο Λιβάγια!




Μετά από τρεις αποτυχημένες συμμετοχές σε τελικούς με την ΑΕΚ, ο Κροάτης επιθετικός κατέκτησε το Κύπελλο με τη Χάιντουκ.

Μεγάλη επιτυχία για τον Μάρκο Λιβάγια στην Κροατία!


Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έκλεισε με τίτλο μια ονειρική σεζόν. Η Χάιντουκ διασταύρωσε τα ξίφη της με τη Ριέκα στον τελικό του Κυπέλλου, επικρατώντας με 3-1.

Είναι ο δεύτερος τίτλος στην καριέρα του 28χρονου παίκτη μετά το πρωτάθλημα του 2018 με την Ένωση. Κάπως έτσι, ο Λιβάγια… ξόρκισε και τους δαίμονες, καθώς στέφθηκε κυπελλούχος στην τέταρτη συμμετοχή του σε τελικό (τρεις αποτυχίες με ΑΕΚ 2018, 2019, 2020).




Μετά από 9 χρόνια, η ομάδα του Μάρκο Λιβάγια επιστρέφει στις επιτυχίες, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του 16ου κυπέλλου στην ιστορία της.

Η Ριέκα μπήκε δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Γιόσιπ Ντρμιτς. Η Χάιντουκ… ξύπνησε και ανέτρεψε την κατάσταση πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.  Στο 24′ ο Φέρο ισοφάρισε και στο 36′ ο Μάρκο Λιβάγια κατέβασε την μπάλα και… σέρβιρε το γκολ της ανατροπής στον Μέλνγιακ. 

Στο 56ο λεπτό και πάλι ο Μέλνγιακ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε, πως την εφετινή σεζόν ο πρώην άσος της ΑΕΚ έκανε πράγματα και θαύματα στην Κροατία, σταματώντας στα 32 γκολ και τις 8 ασίστ.




 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.