Header Ads


ΔΕΟΣ: «Οι πρόσφυγες ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

ΔΕΟΣ: «Οι πρόσφυγες ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»


Οι μεγάλες μορφές του Προσφυγικού Ελληνισμού και οι Αλησμόνητες Πατρίδες «χαραγμένες» στα επιβλητικά τείχη του γηπέδου μας!

Η Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena, θα λέει την ιστορία μας. Τις ρίζες και τις καταβολές μας. Τα ονόματα των πόλεων και μεγάλες μορφές ήδη φιγουράρουν στις πύλες εισόδου του Ναού μας και προκαλούν συγκίνηση και ανατριχίλα




Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena. Ένα γήπεδο, που θα ενώνει την Κωνσταντινούπολη με την… Πόλη της ΑΕΚ, τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα γήπεδο, που θα λέει την ιστορία μας. Τις ρίζες και τις καταβολές μας. 

Ένα γήπεδο, που στα ψηλά και επιβλητικά τείχη του, θα έχει «χαραγμένες» μεγάλες μορφές του Προσφυγικού Ελληνισμού καιτις Αλησμόνητες Πατρίδες για να θυμίζει απ’ άκρη σ’ άκρη, τον τόπο γέννησης της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Σαμψούντα. Προύσα. 

Αρτάκη. Πρίγκηπος. Φανάρι. Τόσες και άλλες τόσες πόλεις, θα δεσπόζουν στην εξωτερική όψη του Ναού προκαλώντας συγκίνηση και ανατριχίλα. 



Ήδη από σήμερα, οι πρώτες κατασκευές που αναγράφουν τις Πόλεις πήραν θέση γύρω από τη Θύρα των επισήμων όπως και οι μεγάλες μορφές του Προσφυγικού Ελληνισμού, με το μήνυμα «οι πρόσφυγες ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», να δεσπόζει ψηλά κάτω από τις πολεμίστρες.









Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.